İlişkilerde çarpıklık ne demek![]()
İnanın sormadım.
Merak etmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkilerde çarpıklık ne demek![]()
Ama gerçekten her dinle alakalı çok şey biliyorBirde şey versiyonu var; ‘dini öğretiyorlar bize’ diyenlerDaha geçen gün böyle bir konuşmamız oldu. Dini öğrenmek isteyen Camii ye gitsin. Diyanetin kurslarına gitsin. Bu tarz şeyleri istismara açık ve tehlikeli görüyorum.
Yok aynı kişiden bahsetmiyoruzİstanbul
Neyse birşey demiyorum. Banlanmıyım şimdi hiç sevmediğim topluluklarla ilgili... Siz uzak durun bence.Ama gerçekten her dinle alakalı çok şey biliyor
Karakterleri benziyor o zaman , dedigim gibi dikkat et lutfen kendine , sonunda uzulen sen olmaYok aynı kişiden bahsetmiyoruz![]()
Ama bildiğiniz bir şey varsa öğrenmek isterim neden uzak durmam gerekiyor kiNeyse birşey demiyorum. Banlanmıyım şimdi hiç sevmediğim topluluklarla ilgili... Siz uzak durun bence.
Edicem çok dikkatli atıyorum adımlarımıKarakterleri benziyor o zaman , dedigim gibi dikkat et lutfen kendine , sonunda uzulen sen olma
eyes wide shut filminde bu locaya fazlasıyla gönderme vardı.. Ha ne kadar gerçeği temsil eder bilemiyorum ama simgeler falan çokça anımsatmıştı masonluğu, eleştirmenlerin yorumu bu yöndeydi yani ben onların yalancısıyım.. İzlemediysen filmi tavsiye ederim Kubrick in veda filmiydiAcaba ne kadar güçlü olabilirlerki ? Sanırım içerdeki herkes hem çok zengin hemde en iyi yerlerdeki insanlar
O cidden masonmuymuş ya
Sizin bahsettiğiniz musevilik masonluk değilAnnen baban Yahudi olmadıktan sonra ben Yahudiyim diye geçemiyorsun .Kabul etmiyorlar yani diğer dinler gibi.
Anca mason oluyorsun benim bildiğim bu .
Yahudilik babadan değil anneden geçerAnnen baban Yahudi olmadıktan sonra ben Yahudiyim diye geçemiyorsun .Kabul etmiyorlar yani diğer dinler gibi.
Anca mason oluyorsun benim bildiğim bu .