ben bu formülü uygulamanızı önermiyorum bir eczacı olarak...
ben bu formülü uygulamanızı önermiyorum bir eczacı olarak...
hemoroit makatta oluşan varislerden kaynaklanıyor.orası gibi hassas bir bölgeye uygulanan krem elbetteki ordan kat kat fazla deriye sahip cildimizde etkili olacaktır.cilt kremlerinizin içeriğine bakın birde hemoroit kreminin içeriğine.
zaten artık piyasada hemorit kreminden yola çıkarak hazırlanmış ve piyasaya sürülmüş kremler var.araştırın.
canım peki cilt tipin nedir?yağlı kuru karma??hassas?? eczacı falan mı verdi bu tarifi?bi de hemoroid kremleri yüze sürülünce zararl falan olur diyolardı amaGeçtiğimiz hafta birisiyle tanıştım.Bana bir tarif verdi.Dört gündür uyguluyorum.İnanın bu kadar kısa sürede cildim pırıl pırıl olduTarif aldığım kişininde inanılmaz bir cildi vardı.Zaten gördüğüm bana referans oldu.İçeriğini duyunca şaşırdım.Ama daha evvel ünlülerin kullandığını,ballandıra ballandıra anlattıklarını hatırladım ve denedim.
Bende söylemesi ;uygulamak isteyenlere tavsiye ederim.
1 tüp vazelin(pür)
1 tüp bepanthene krem
1tüp proctolog (hemoroit kremi)
Bu üç krem, cam kavonaza karıştırılıyor.Yatmadan en az 1 saat evvel cildinizi temizleyip,cildinize bu karışımı sürüyorsunuz.Sabah kalktığınızda pırıl pırıl bir cilt aynada size gülümsüyor olacak.
:dance:
Yüzdeki kırışıklıklara,lekelere,sivilce lekelerine,birebirmiş.Benim yüzümde hep aynı yere yatmaktan oluşan çizgi vardı.Kısa sürede açılmaya başladı.Umarım zamanla tamamen kaybolacak.
Geçtiğimiz hafta birisiyle tanıştım.Bana bir tarif verdi.Dört gündür uyguluyorum.İnanın bu kadar kısa sürede cildim pırıl pırıl olduTarif aldığım kişininde inanılmaz bir cildi vardı.Zaten gördüğüm bana referans oldu.İçeriğini duyunca şaşırdım.Ama daha evvel ünlülerin kullandığını,ballandıra ballandıra anlattıklarını hatırladım ve denedim.
1 tüp vazelin(pür)
1 tüp bepanthene krem
Bu üç krem, cam kavonaza karıştırılıyor.Yatmadan en az 1 saat evvel cildinizi temizleyip,cildinize bu karışımı sürüyorsunuz.Sabah kalktığınızda pırıl pırıl bir cilt aynada size gülümsüyor olacak.
Yüzdeki kırışıklıklara,lekelere,sivilce lekelerine,birebirmiş.Benim yüzümde hep aynı yere yatmaktan oluşan çizgi vardı.Kısa sürede açılmaya başladı.Umarım zamanla tamamen kaybolacak.
Geçtiğimiz hafta birisiyle tanıştım.Bana bir tarif verdi.Dört gündür uyguluyorum.İnanın bu kadar kısa sürede cildim pırıl pırıl olduTarif aldığım kişininde inanılmaz bir cildi vardı.Zaten gördüğüm bana referans oldu.İçeriğini duyunca şaşırdım.Ama daha evvel ünlülerin kullandığını,ballandıra ballandıra anlattıklarını hatırladım ve denedim.
1 tüp vazelin(pür)
1 tüp bepanthene krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?