Çene Estetiği Masseter hipertrofisi

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

cisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
12
0
36
Bursa
böyle bir şeyi ilk defa şimdi duydum ama çok doğru bir tespit en ideal yüz şekli oval yüz şekliymiş ve bu ameliyatında sonucunda sanırım bu yuz şekli elde ediliyor.aynı sorun bnde de var.yani çene ucum kısa ve yan çene kemiklerim belirgin.uzun zamandır araştırıyorum çene ucu ameliyatı düşünüyordum ama senin yazını görünce aynı sorunun bnde olduğunu farkettim.acaba türkiyede bu emliyatı başarılı olarak kimler yapıyo bunu bilmek lazım

türkiyede yapan pek kimseyi bulamadım internette epey araştırdım. idhospital diye bir klinik var korede, onun sitesinde çok çarpıcı hasta resimleri var. google idhospital yazınca çıkıyor. kesin göz atın derim. ayrıca bu kliğiniğe yurt dışından pekçok hasta geliyor. yani yüz kemikleri ameliyatı konusunda uzmanlaşmışlar.

netten araştırdığım kadarıyla tek bir isme ulaşabildim ist da ismi oytun idil tabi ne kadar başarılıdır nasıldır bilinmez :S

Bu ameliyatta Kore inanılmaz gelişmiş durumda. Çok çok başarılılar. Bir ülkede en çok ne ameliyatı yapılıyorsa o gelişiyor Türkiye de pek sık rastlanan bir yüz şekli değil sanırım o yüzdende neredeyse hiçbir doktor bu ameliyat hakkında yazılarında sitelerinde bilgi vermemiş:50: Keşke imkanımız olsa da Koreye gitsek:52: Benim bu şekille alakası yok yüz yapımın ama orası her türlü çene ameliyatında süper:46: O yüzden bende gitmek istiyorum:59::43:

netten araştırdığım kadarıyla tek bir isme ulaşabildim ist da ismi oytun idil tabi ne kadar başarılıdır nasıldır bilinmez :S

ciss ben kendisiyle mailleştim, resmimi de yolladım. bana uygun olabieceği söyledi. tabii yüzyüze de görüşmek lazım. amma velakin bu ameliyatın kendisi de dahil türkiyede hali hazırda yapıldığından şüphem var. yüzyüze görüşmeye niyetim var. en azından bilgi amaçlı. zira bu bıçak işleri şakaya gelmez.

ehehe hem çıksa belki kendimizi kaybedip estetik çılgını olabilirdik, allah korumuş boşver:D

Evet bu gerçekten olabilirdi kendimden beklediğim bir hareket:37:
Benim çene yapım bu kıza benziyor:59: ama bu kadar ileride değil çenem en azından alt dudağım öne çıkmıyor böyle.. Sonuca bayıldım ne kadar zarif bir yüze dönüşmüş:59:***********

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim eklemek yasakmış üzgünüm:43: Oytun İdil'in web sitesine baktım da gerçekten çene ameliyatları konusunda baya bilgi vermiş eğer gidip görüşürseniz haberleri beklerim:34:

resim yasaklanmış mı ya:S::S
konuyu anlattığım ilk mesaj silinmiş inanmıyorum:S:S allla alallalala:53:

Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum, ilk defa burada karşılaştım bu konuyla. Çoğu zaman bu problem teşhis edilemiyor ve çene boyutunun değiştirilmesiyle de istenen sonuç elde edilmiyor. Koreli web sayfasını da inceledim. Umarım ülkemizde de uygulayan doktorlar vardır ve daha da iyisi böyle bi r operasyon geçiren biri gelip bizimle deneyimlerini paylaşır.

kare ve çok yuvarlak suratlar için alt çene törpüleme işlemi
şu linki inceleyin kızlar,fotoğraflar var:
xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

cisss merhaba,
bende daha önce Oytun bey'e resim gönderdim ama bana dönüş olmadı. web sayfasında çok güzel çok detaylı açıklamış ama yaptığı operasyonlarla ilgili hiç bir yoruma rastlamadım.

kızlar ben oytun beye mail attım durumumu kısaca özetledim bana cvp yazmş,gelin görüşlm vs diye.ama ben güvenemyrm.kore de o kdr güzel yapılıyor ki bu iş.bayıldım doğrusu

vallahi bu konuda türkiyedeki herhangi bir doktorun tecrübe sahibi olduğunu sanmıyorum. zira kimse aa benim çenem çirkin deyip cerraha gitmiyor.

kore aşmış durumda tabii ki ama bunun için de oralara gidip bıçak altına yatılır mı bilmiyorum... bu kısa hayatta belki de görünüşümüze o kadar takmamak lazım:)))

Arkadaslar ben de ayni dertten sikayetciyim masseter kaslarimdaki sislik icin agiz dis ve cene cerrahisi bolumu var bizim fakultede ordaki.bi hocama sordum o da ameliyatsiz da bu durumun hafifletilebildigini soyledi botolinum toksin denen bir madde kas icine enjekte ediliyormus ve kaslar birkac hafta.icinde.kuluyormus ameliyatla kasin cikarilmasi daha etkili olsa da bu hem 15 dk da yapiliyor hem de ameliyata gore daaha uygun eger fakulte hastanesinde yaptirirsaniz 600 lira gibi birseymis ben sadece toksinin ücretini ödeyecegim icin 500 lira gibi bisey demisti ben de mezun olup ise baslar baslamaz yaptirmaya karar verdim

Back
X