bence yaptırma yüzün düsebilir. ben cene botoksu yaptırdım ve alt yüzüm sarktı.Merhaba kizlar, masseter kasi aldirma ameliyati yaptirmak istiyorum fakat sadece doktor olarak ali mezdegi’yi buldum, bilgisi olanlar var mi hem bu kası aldirma hem de cene torpuleme konusunda? daha oval bir surat istiyorum kare suratim var, botoks tutmadigi icin ameliyat dusunuyorum…
Cene botox dediginiz cene ucuna dolgu koymak yerine botox mu oluyorbence yaptırma yüzün düsebilir. ben cene botoksu yaptırdım ve alt yüzüm sarktı.
evet.Cene botox dediginiz cene ucuna dolgu koymak yerine botox mu oluyor
O sekilde alt yuz sarkiyor mu
ben dişlerimi sıktıgım için cene botoksu yaptırdım evet kasları eritiyor 3 ay ciğneme olaynı en az inidiriyor cunku. 3 ay sonrası etkisi gecince cene hattım fena halde bozulmustu yanaklarım eridi gitti. bilseydim kesinlikle yaptırmazdım.O sekilde alt yuz sarkiyor mu
Yurtdisinda da sosyal medya hesaplarindan paylasim yapan enjektorler cene jawline hattina da botox yapiyorlar
Merhaba kizlar, masseter kasi aldirma ameliyati yaptirmak istiyorum fakat sadece doktor olarak ali mezdegi’yi buldum, bilgisi olanlar var mi hem bu kası aldirma hem de cene torpuleme konusunda? daha oval bir surat istiyorum kare suratim var, botoks tutmadigi icin ameliyat dusunuyorum…
merhaba botox direnci konusunu araştırırken benimle aynı dertten birini bulmuş oldum. bu botoxla ilk tanıştığımda sadece diş sıkmama iyi geleceğini sanmıştım fakat yüz şeklimin kendi yüz şeklim olmadığını aslında oval olduğumu öğrendim shshsgdgd. fakat iki senedir tutmuyorrrr. sanırım 6 aydan kısa aralıklarda yaptırdığımız için böyle bir sorun yaşıyoruz. doktor değiştirdim marka değiştirdim çözemedim.. fazla sıktığım için yüz şeklim iyice asimetrileşti. şimdi bu konuda uzman bir ortodtist buldum bir ona görünecem splint takılıyormuş dişlere. siz bir çözüm bulabildiniz mi??Merhaba kizlar, masseter kasi aldirma ameliyati yaptirmak istiyorum fakat sadece doktor olarak ali mezdegi’yi buldum, bilgisi olanlar var mi hem bu kası aldirma hem de cene torpuleme konusunda? daha oval bir surat istiyorum kare suratim var, botoks tutmadigi icin ameliyat dusunuyorum…
Botoks bende de hiçbir sekilde tutmuyor. Ama msseter kasim da beni çok rahatsiz etmeye başladı. ameliyatı ben de çok düsündüm ama çok riskli konuşma çiğneme kasları hepsi birbirine bağlı ve birçok doktorunda bununla ilgili tecrübesi yok. daha sonra diş doktorumun yönlendirmesi ile alt çenemde kapanma problemi oldugunu ögrendim. alt ve üst dişlerim üst üste kapandigi icin dişlerimi sikiyormusum. ve bu tedavi ile de uzun bir sürec 8-12 aydan bahsetti masseter kasında incelme baslayacakmis. bu oran çok yüksek degil maalesef ki yaklaşık yüzde yirmi ve Kirk zamanla artacagini söyledi. bu tedavi ile de dermatologum radyofrekansi ve masseter mezoterapisini önerdi. bununla birlikte yüzde seksene yakin incelme saglayacagiz. benim gibi botoks direnci yaşayanlarında 4-5 yıl beklemesi gerekiyormuş maalesef ki. ameliyat tehlikeli olduğu icin öncelikle bunları denemeni tavsiye ederim son asamada düşünmelisin. veya gercekten alanda uzman bir doktor bulursan veya ameliyati olduysan son durum güncellemesi yapar mis mezoterapisi nedir acaba ?
Ben de splinte başlayacağım alt üst çene kapanma sorunu bende de varmış. Masseter mezoterapisi nasıl oluyor acaba ?Botoks bende de hiçbir sekilde tutmuyor. Ama msseter kasim da beni çok rahatsiz etmeye başladı. ameliyatı ben de çok düsündüm ama çok riskli konuşma çiğneme kasları hepsi birbirine bağlı ve birçok doktorunda bununla ilgili tecrübesi yok. daha sonra diş doktorumun yönlendirmesi ile alt çenemde kapanma problemi oldugunu ögrendim. alt ve üst dişlerim üst üste kapandigi icin dişlerimi sikiyormusum. ve bu tedavi ile de uzun bir sürec 8-12 aydan bahsetti masseter kasında incelme baslayacakmis. bu oran çok yüksek degil maalesef ki yaklaşık yüzde yirmi ve Kirk zamanla artacagini söyledi. bu tedavi ile de dermatologum radyofrekansi ve masseter mezoterapisini önerdi. bununla birlikte yüzde seksene yakin incelme saglayacagiz. benim gibi botoks direnci yaşayanlarında 4-5 yıl beklemesi gerekiyormuş maalesef ki. ameliyat tehlikeli olduğu icin öncelikle bunları denemeni tavsiye ederim son asamada düşünmelisin. veya gercekten alanda uzman bir doktor bulursan veya ameliyati olduysan son durum güncellemesi yapar misin
anladım.. yaa bu direnci kırma yolu olmalı :/ yeni çıkan bocouture botoksu araştırıyorumsöyle anlatayım dermatologumun söylediği radyofrekans (altiz iğne) ile kombinlenmesi gerekiyormuş bu masseter mezoerapisinin içerisine kas gevşetici icerikler ekliyorlarmış ve bu mezoterapi tipi direkt olarak kasi inceltmiyor üzerindeki yağ tabakasının erimesine yardimci oluyor ve rf de bu cildi inceltip toparlamaya yarıyormuş. ama botoks gibi harika sonuclar vermiyor tabiki desplint icin sana fiyat verdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?