• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastektomi oldum dren yerim tıkandı.

melis-ima

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba, 1 ay kadar önce tek memem boşaltıldı ve aynı esnada protez takıldı. 18 gün dren kaldı. Dren çıktığı gün sıvı birikmesi oldu diyip şırınga ile boşaltmayı denediler ama pıhtılaşma olmuş. Doktorum 3 gün sonra anestezi altında tekrar küçük bir kesi açıp temizlicem 1 gece hastanede kalacaksın ve tekrar 5-6 gün dren kalacak dedi. Tam iyileşiyorum derken tekrar anestezi almak istemiyordum. Böyle birşey yaşayan varmı tekrar ağrı çekecekmiyim acaba. Ya tekrar tıkanma olursa. Mememde taş gibi protezden kaynaklı demiştim ama pohtılaşmadan dolayıymış . Doğal meme gibi olmasada bu şekilde sert mi kalacak acaba.

Merhabalar süreciniz nasıl ilerledi şu anda nasılsınız ? iyileşme tamamlandı mı?

Merhabalar süreciniz nasıl ilerledi şu anda nasılsınız ? iyileşme tamamlandı mı?
Merhaba, çok korkuyordum tekrar açıp yıkama yapacaklar diye ama okadar rahatladımki anlatamam.

Merhaba, çok korkuyordum tekrar açıp yıkama yapacaklar diye ama okadar rahatladımki anlatamam.
Bir daha ameliyat olduğunuz bahsettiğiniz işlem yapıldı mı ?

Bende de aynı sorun var içerde kan birikintisi oluşuyor. Buda iyileşme süresini uzatırmış. Sırınga ile gelmedi kendi haline bırakalım iyileşmesini dedi doktorum.

Merhaba malesef benim kendi haline bırakılacak gibi değildi. Memem okadar şişmiştiki çok rahatsız oluyordum, çok şükür enfeksiyon olmadı çünkü enfeksiyon riakinide arttırıyor bu durum. Hematom boşaltma oldu bende.

Back
X