Master of Sex

Beliz

SiyahBeyaz
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
138
8
16
$masters-of-sex_custom-0b4bda52b089c78e44553abd2ce239509ff3ca07-s6-c30.webp

Özet:

The Pacific yazarı Michelle Ashford'ın hikayesini kaleme aldığı Masters of Sex, Thomas Maier'in kitabı Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to Love'ın televizyon uyarlaması olarak hazırlanıyor. Dizi, bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucuları ve ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli Amerikalı psikiyatrların 1960'lı yıllarda gerçekleştirmiş olduğu cinsel devrimi anlatacak. William H. Masters ve Virginia E. Johnson ikilisi Masters & Johnson takımını kurarak cinsellik, cinsel bozukluklar, cinsel terapi gibi konularda çığır açan gelişmelere imza atacaklar.

Şahsi Yorum:

Açıkcası beklediğimden daha başarılı bir dizi olduğunu söyleyebilirim. Kitabını okumadım, ama şöyle bir şey var ki isimde korkutmasın direk cinsel içerikli değil cinselliğin bilimsel olarak ele alınışı olay.. İlginç bir dizi bence hala günümüzde yaşanan sorunları dahi ele alıyor diyebilirim.. IMDB:7.9 (Daha 5 bölüm yayınlandı) Cinsel içerikli sahneler mevcut onuda belirtelim yine de..

Henüz sadece ilk bölümünü izledim, ama oldukça beğendim. "kadınlar neden orgazm olamaz, kadınlar neden orgazm taklidi yapar" konusu da güzel ele alınmış. zor soru, zor cevaplar..
aslında aktif cinsel hayatı olan birinin kesin izlemesi lazım.

bizim 2013 yılında ülkemizde hala konuşmaya çekindiğimiz konuları, adamlar 50 sene önce ele alıp, işleyip, çözüme kavuşturup, bitirmişler bile.

Merhabalar,

Ben cinsellikle ilgili çok az şey bilindiğini düşündüğüm iiçn ve internette yazılan şeyleri çoğu zamanda yanıltıcı, yanlış ve hatta saçma sapan bulduğum için bu konuda kendim bir blog açtım. Göz atarsanız ve geri dönüş yaparsanız sevinirim!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir bölüm izledim çok bi boş zamanımda devamını izlerim ama 2. bölümü izlemeyi heyecanla bekliyorum diyemem eh işte
ayrıca yaptıkları kameralı cihazda koptum :)

ilk iki bölümü izlemiştim sanırım. diğer dizilerimden vakit kalırsa ve çok sıkılırsam izleyebilirim. öyle heyecanla bekleyip, ne olursa olsun vakit ayırıp izleyeceğim bir dizi değil :ssz:

başlamak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim başlayanlarda bırakmasın bi kaç bölümden sonra çok daha sürükleyici oluyor dizi hem kadınlarla ilgili bilmediğimiz şeyleri de öğrenebilirsiniz en azından ben öğrendim :1:

İlk izlediğimde William Mastersın hayatını anlattığını anlamamıştım Cinsel Terapide çığır açan bilgileri sunmuş adamdır kendisi. Sonrasında eşim bana katıldığında "İşte Masters" dedi o zaman dank etti ve diziye müptela olduk iki psikolog olarak :D

ilk sezonunu izledim ama hala 2.sezonuna başlayasım gelmedi bakalım ne zaman başlayacağım:KK16:

Back
X