• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mastit oldum kızlar yardım..

kızlar selam zor zamanlar geçiriyorum..gögüslerimde süt toplanmasından dolayı gögüs ilithabı oldum..ateş halsizlik yorgunluk yapıyor..aranızda yaşayan var mı?nolur yardım edin bişeyler söyleyin çok stres oldum..
Oo
Bende de vardi saracoglunun kürünü denedim Allahin izniyle gecti.1.5 su bardagi suyu kaynatip icine 1.5 yemek kasigi dut kurusu atip 5 dk kaynatip süzüp icmek gerekiyo sabah aksam taze olarak yapilmali zaman olarak gecene kadar yaptim ben emzirirken kullandim dut kurusu süt de yapiyormus umarim birileine faydasi olur.

Oo
Bende de vardi saracoglunun kürünü denedim Allahin izniyle gecti.1.5 su bardagi suyu kaynatip icine 1.5 yemek kasigi dut kurusu atip 5 dk kaynatip süzüp icmek gerekiyo sabah aksam taze olarak yapilmali zaman olarak gecene kadar yaptim ben emzirirken kullandim dut kurusu süt de yapiyormus umarim birileine faydasi olur.
Ayrica bi yerde okumustum nane lapasi da iyi geliyormus gögsün üstüne koymak ama ayrintilarini bilmiyorum ve denemedim

Back