- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 16
Merhabalar bu forumda çok dolandım okudum ettim ama hep taş gibi olmuş içinde şişlik olan göğüslerden emzirince geçmesinden bahsetmişler ama benim ki tam tersi doktorum 10 gün antibiyotik verdi bir kaç gün emzirme sağıp ver dedi antibiyotik dün bitti doktora gittim muayene etti yeterli dedi.Ama dün bebeğimi emzirdim emerken acımadı emdikten bir 5-6 dakika sonra tekrar eski şiddetinde acımaya başladı çok fazla da emzirmedim hatta sonrasında pompayla çektim süt kalmasın diye normal her zamanki kadar süt geldi elimle de bakıyorum ama bir şey yok gibi.Kızarıklık ateşim de yok ama canım çok acıyor .Pompayla 2 saatte bir sağınca acımıyor ama bebeğim emdi mi çok canım acıyor artık koparıp atasım geliyor.Sıcak da koydum soğuk da koydum masaj da yaptım.Bebeğim daha 2 aylık bu hep olacak mı, nasıl geçecek, ne zaman geçecek? Zaten basurumda var artık dayanamıyorum acıdan ağlamaktan helak oldum.İlk başlarda böyle bir şey yoktu gayet rahat 2 göğüsümden de emziriyordum şimdi moralim de çok bozuldu doymuyor kaşık biberonla da tam içemiyor yarısı dökülüyor.