Masturbasyon ile cinsel ilişkide yaşanan zevk aynı mıdır?

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Kızlar durup dururken aklıma böyle bir soru geldi.Yani isteyen cevap versin isteyen vermesin tabiki. Mastürbasyon yaparken olunan orgazm ile cinsel ilişki sırasında olunan orgazm ve zevk aynı mı?gamyoncuiremsu

Bence her ikisinin sonucu aynı zevk ve his değil..
Biri ihtiyaç için yapılır..:sm_confused:
Diğeri aşk ile yapıldığı için daha tatlı olur..:lepi:

Vajinal orgazm ve klitoral orgazm arasinda
uyarilmadan dolayi tabiki fark vardir.

originalini yaşayinca sölerim size :icecream:
umutsuz vaka derler benim için ama:çok üzgünüm:tatlicadiarzu

Bende merak ettim yani duygusallık aşk açısından tabiki farklıdır ama fiziksel olarak hissedilenler açısından aynı mı onu merak ettim ben.

tabiki eşinle olan beraberlik ..aşk sevgi heyecan dokunuş...sırnaşık şey
her keze mutlu beraberliklerŞeniz

Arkadaşlar herkes aşk, sevgi demiş tamamda yani orgazmın şiddeti süresi açısından aynı mı?

bende merak ettım ama aynı degıldr...bırı tek kısı bırı ıkı kısı dımı ama ...dokunus var hıs var ask var..tek kısı olanda bunlar yok...farklıdır..nasıl oluyo acaba:)

sey ehmmm utaniyorum sorarken ama
bir kadin nicin mastürbasyon yapar ?
yani Erkekleri az cok anliyabiliyoruz onlarin nefisleri istiyor, ihtiyac duyuyorlar, ve evlenmeden öncede mastürbasyon yapiyolar, ve sonrasinda da yapabiliyorlar.?
Ama bir kiz nicin mastürbasyon yapma geregi duysunki ?
Veya evlendikten sonrada gerek duymaz dimi ama ?
Kusura bakmayin yanlis biseyler yazdiysam, bilmiyorum ama bu benim düsüncem. yani evli degilim, cinsellik hakkinda pek tecrübemde yok ne yalan söylim :sm_confused: Hazir konusu acilmisken bi soriyim dedim tecrübeli arkadaslara a.s.

erkeğin ihtiyacı oldugu gıbı bayanında oluyor elbet sanırım :) gamyoncuiremsu

erkeğin ihtiyacı oldugu gıbı bayanında oluyor elbet sanırım :) gamyoncuiremsu

Toplumumuzda nedense erkek hep cinsel yonden isteklidir diye bilinir, oysaki bu cok yanlis.. Bayanlarda en az erkekler kadar isteklidir ama bunu belli etmezler erkekler gibi.

Arkadasin sorusunada cevap vereyim, bayanlardada cinsel istek erkeklerdeki gibi oluyor evlilik onceside sonrasida:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…