masturbasyon ve kızlık zarı ile acil yardım kızlarr:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayrunisanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadasınız 7 yasında masturbasyon yapmaya basladıysa o yasta da kızlık zarı nedir bilmiyomustur...
yani zarar vermiş ama unutmus olabilir...
kesinlikle dr a gitsin...baska caresi yok bunun...biz faydalı olamayız diye düşünüyorum bu konuda...

en iyisi en doğrusu özel bir dr.gidip muayene olması 5 dk sını bile almaz
korkma dr.lar yemezler seni bu muayene onlar için çok normal gerçekten
korkacak veya utanacak birşey yok
evlendikten sonra senin dediğin gibi vurulması çok mu iyi yani
akıl akıl
zorlan kolundan tut götür kimse duymadan bilmeden

arakadaşınızında libidosu bayağı yüksekmiş 7 yaş?
bu şekilde bir şey olmaz merak etmesinnn

sürtünmeyle yaptıysa kızlık zarına neden birşey olsun bu bir...
nasıl bir sürtünmeymiş bu, kızlık zarı yırtılsın iki...
doktora gitmeden bunu nasıl anlayacak üç...
bizim ya da başkasının söylediklerine nasıl güvenecek dört...
eğer sadece sürtünerek yaptıysa birşey olmamıştır demek ki emin değil, o zaman kesinlikle doktora gitsin...hem kızlık zarı esnek olanlar bile var, eğer evleneceği kişi buna çok önem veren bir kişiyse sonra açıklayamaz da...(açıklama ne kadar gerekli o da ayrı konu ya)

bir filmde seyretmiştim kızlık zarı yastıkla sürtünmede bozulur mu diye avukat bir uzmana soruyordu.
uzman doktor da mahkeme kürsüsünde yastıkla sürtünmede tahriş görüp baskıdan yırtılma olasılığı var demişti.
yedi yaşından beri baskı klitorise elle değil farklı uyaranları hissetmek için vajene doğru sert bir cisimle uygulamışsa bozulabilir

netekim cinsel sorular da gazetelerde kızlar bu soruyu çok soruyorlar hatta masturbasyondan sonra kan sızıntısı oldu birşey olur mu diye.....

doktora gitmesi şart başka türlü bilemez. o

benimde pek bilgim yoktu arkadaşıma yardımcı olamadım en kısa zamanda ikna edip doktora götürmeye çalışacağım inşallah
çok teşekkür ederim ilginiz fikirleriniz ve yardımlarınız için Allah razı olsun

bencede bişi olmamaıştır adı üstünde sürtünme ama inede en sağlıklısı doktora başwursun kesinliklle ewlenmeden önce b genel muayene gerekiyor zaten birde kzılık zarının durmunu öğrensin kaç cm içerde kanama olur mu olmaz mı? bnde hiç kan falan gelmedi mesela

7 yaşından beri sürtünmüşse kızlık zarı değil vajinanın şekli değişmiştir:1shok:

hayır sorunlu arkadas ok hıc bılmıyor olayı 18ınde farkına varıyor,aslında 13 falandır da o rezıl olmasın son 7 yıldır bıle bıle yapıo olmasın dıye 18 demıstır

hadı demıs bıze soran arkadas da mı bılmıyo bunu, aynı kısı olduguna nasıl bahse varım anlatamam hahaha hihoyyyt :dance:

nese bozulmamıstır kuzum sıkmayın canınızı öle ıkı dokunmayla bozulcak sey mı bu hallalaa
şakkıdı

kardeş ben tıbbi sekreterlik yapıyordum çocuk polikliniğinde çalışırken inan 4 5 yaşındaki kızlar için anneler geliyor anlatıyor durumu utanıyorlar sıkılıyorlar haklı olarak inanın haftada bir muhakkak böle şikayet için hastalar geliyordu

ayy 4 5 yaşmı???:1shok::1shok:

Vajinanin içine bişey sokmadiysa bozulmamiştir.bu konuda en iyi cevabi doktor verir.sonra evlenir kizlik zari kalin çikar bozulmaz kiz temiz çikmadi die de vurabilirler arkadaşini doktora gitsn.ayrica masturbasyona çok aliştiysa normal ilişkiye girmekte de zorlanabilir bence

arkadaşlar burada yazanlardan sonra ben de açıp okudum bir kaç bi şey internette de mastürbasyon ile kızlık zarı bozulmazmış. zarın oldu deliğe onun genişliğinden daha büyük bir şeyin girmesi gerekirmiş bozulması için.. ben de bekar oldugumdan bilmiyorum ama daha bu akşam okudum bunu. gamyoncuiremsu

yalnız yine de genel bi muayene amaçlı doktora görünülebilir bana kalsa..

Son düzenleme:
7 yaşında daha çocuk yaşlarındagamyoncuiremsu bu işlere başlamış ben buna takıldım ya :bbo:
çok enteresan:delphin:

Back
X