- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Ben takmıyorum ama bak hiç bu açıdan düşünmemiştim yine de bir kadının bir erkekten asla bir estetik için ameliyat istemesine olanak olduğunu düşünmüyorum. Ama kadınlar buna olağan bakabiliyor. Kadınlar eşya değildir. Sevgi, aşk bu olmamalı.
Ben içinde olmayan bir bayanin sirf esi istedi diye ameliyat masasina yattigini dusunmuyorm. Burda bence her yaptiran kendi istedigi icin yaptirmis esinin de onayini almiştir.
Mesela ornek veriyorum 2 ay once doktorum bana tüplerimin alinmasi gerektigini dogal yolla hamile kalamayacagimi soyledi.
Ben sessiz kalirken esim ne zaman gelelim tarzi cumleler kurdu. Bana da tup bebek yaptiricaz zaten tutmasi icin tek sansmiş aldirinca hersey guzel olacak dedi.
Benim adima karar verdi..!
Bende oturdum guzelce ameliyati istemedigimi risklerini anlattim.. ozur diledi yaptirma askim seni zorlayamam ben bilmiyordum boyle olacagini dedi. Benim yine annelik damarim tuttugu icin ameliyat oldum ama tuplerim alinmadi..
Şimdi silikon taktirma ameliyatini izletsem emin olun boyle bisey istedigi icin pisman olacak ve yaptirmammi istemicek.
Burda ameliyat masasina yatirmak nasil kolay geliyor erkeklere diyen uyelere ithafen yaziyorum bunu. Çunku bilmiyor acip bakmamis izlememiş o ne saniyor bilmiyorum. Ama onla konusmadan sizlerin fikrini almak istedim sadece.