Arkadaşlar iyi geceler.. bugun konuşabildim eşimle.
Eşime silikon taktirma konusunun aklina nerden geldigini sordum. O da tv de hoş gozukuyorlar dedi. Evlenmeden once benim goguslerimin kucuk oldugunu farketmedinmi dedim. Hayir farkettmedim dedi. Peki o zaman hala istegin gecerliyse kabul ediyorum dedim ( tepksini merak ettim)
O da bana senden bunu kim istedi ben şaka yaptim tabiki de boyle bisey yaptirmam sana dedi. Sen onu yaptirip milletin yuzune nasil bakican falan diye de konuştu hatta :)
Öyle şok olmuş dinledim onu sanki ben istemişm gibi birde firca yemiş bulundum.
Sen istedin dedim bir anlik seni sinir etmek için soyledim dedi. Anlamadim valla :)
Yani istemiyormusun dedim hayir asla kesinlikle istemiyorum dedi. Bende 35 yasinda dusunecegimi soyledim.
50 yasina gelsemde izin vermeyecegini soyledi..
Olaylar boyle yani bendee saşkinim. Şaka yapar gibi bir hali yoktu bu kacinci soruşu..
Arkadasimi da sordum o da bana o an gogusleri degil gobegi meydandaydi en azindan ben gobegini gordum birsey parlayinca dikkatimi cektim piercing miş ondan sonra hemen kafami cevirdim dedi.
Baskasinda gorup sende isteycek kadar adimiyim dedi.
Anladigim şey tam olarak şu.
Diri ve buyuk silikonlu goguslerden etkileniyor ama bildiginiz baya bir büyütenlerden. Yabanci filmlerde oluyr ya abarti bir sekilde olan silikonlulardan..
Ama benim taktirmami asla istemiyor. Zaten çok dikkat cekersin bunu senden niye isteyim de dedi..
Keşke diri olsaydi goguslerin ama ben seni boylede seviyorum dedi. Ama bu son lafi
Beni benden aldi yani 25 yasindayim kucuk olabilir ama o kadar da degil yani dik olacakmiş falan filan yokmu bunun dogal yontemi falan. Her soyledigini sabirla dinledim ama son soyledigi hiç hosuma gitmedi.
Birde size yazmiştim esim yorgunken ve uykusuzken agzindan kolayca laflari alirim diye. Aynen bunlari yaşarken sordum yalan soyleme kivirma falan mumkun degil aklindan geceni soyledi. Durusttu yani. O an içinde ne varsa soyledi.
Hatta yoldan geçse buyuk goguslu bakmazmisin dedimm. Hayir bakar kafami ceviririm seni geçtim ben kendime yakiştirmam boyle seyleri dedi. Tvde gorunce falan sende hayal ediyorum gozume hitap ediyor biranlik soyluyorum ama ciddi degilim asla dedi.
Olaylar boyle kizlar. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Ama benimle bu kadar acik konustugu icin tebrik ederim kendisini.
Bu arada soylediklerine belirli bi sure sonra cvp vermedim. Acik ve net konuştu...