- Konu Sahibi Hazal zamani
-
evet masumun onu aylarca bekledım askerdeydı sımdıde ılgısı azaldı
hiç masumm değilimm..okadar çok yalan söylemek zorunda kalıyorumkii saçma sapann el ne der saplantısı yüzünden..çoğu zamann kendime bile itiraf edemyrm doğruları okadarr canımı acıtıyolar çünkü
Masumlukta ''yalan '' aklıma gelmemişti bile..Yalan hepimizin hayatında var..Söylemiyorum diyen de en büyük yalancıdır..
Ama canın acımasın lütfen..Çünkü gerçekten bazıları bunu çok güzel hakediyor.!!!!
masumluktan kasıt neydii peki ben bunalmdaym sanırım bugünn hep kendimee yükleniyrmm:))
masumluktan kasıt neydii peki ben bunalmdaym sanırım bugünn hep kendimee yükleniyrmm:))
sen çok pesimistsin cidden canımilk izlenimim o oldu
bikaç gündürrr pesimistlik bilee açıklayamaz içinde bulnduğm durumu:))neyin var diye sorsann mükemmel bi anne babam kardeşlerm var etrafmdaki herkes tarafndan çok sevilen bi sevgilm var iyi bi bölümde okumaktaym amaa ben halimden memnun değilimm rahat batıyo sanırmm:)))
öyle bi durumdasınki anlatırken ben rahatladım kafamda kurduğum senle
hayatın mı rutin ki? madem rahat batıyor hayatında bazı değişiklikler değişiklikler yap derim o zaman. insan ruhunun özü yeni deneyimlerden oluşur
canım dogrusunu sen bildin..bakıyorum da insanlar hep ilk akla gelen seyı yazmıs..bazısı için sadakatmış :) benim düşüncem iyilik kötülük idi ahahha :)
evett birsürüü kursaa yazıldım bugünn bakalım değişklik yapnca geçecekmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?