Masum musunuz?

Genelde .. Fakat masum olmamayı hakedecek insanlara fesat düşüncelerm de yok değil..Ama uygulamıyorum, yapmam

hiç masumm değilimm..okadar çok yalan söylemek zorunda kalıyorumkii saçma sapann el ne der saplantısı yüzünden..çoğu zamann kendime bile itiraf edemyrm doğruları okadarr canımı acıtıyolar çünkü

Masumlukta ''yalan '' aklıma gelmemişti bile..Yalan hepimizin hayatında var..Söylemiyorum diyen de en büyük yalancıdır..
Ama canın acımasın lütfen..Çünkü gerçekten bazıları bunu çok güzel hakediyor.!!!!

masumluktan kasıt neydii peki ben bunalmdaym sanırım bugünn hep kendimee yükleniyrmm:))

masumluktan kasıt neydii peki ben bunalmdaym sanırım bugünn hep kendimee yükleniyrmm:))

canım dogrusunu sen bildin..bakıyorum da insanlar hep ilk akla gelen seyı yazmıs..bazısı için sadakatmış :) benim düşüncem iyilik kötülük idi ahahha :)

sen çok pesimistsin cidden canım ilk izlenimim o oldu

bikaç gündürrr pesimistlik bilee açıklayamaz içinde bulnduğm durumu:))neyin var diye sorsann mükemmel bi anne babam kardeşlerm var etrafmdaki herkes tarafndan çok sevilen bi sevgilm var iyi bi bölümde okumaktaym amaa ben halimden memnun değilimm rahat batıyo sanırmm:)))

öyle bi durumdasınki anlatırken ben rahatladım kafamda kurduğum senle

hayatın mı rutin ki? madem rahat batıyor hayatında bazı değişiklikler değişiklikler yap derim o zaman. insan ruhunun özü yeni deneyimlerden oluşur

evett birsürüü kursaa yazıldım bugünn bakalım değişklik yapnca geçecekmi:))

canım dogrusunu sen bildin..bakıyorum da insanlar hep ilk akla gelen seyı yazmıs..bazısı için sadakatmış :) benim düşüncem iyilik kötülük idi ahahha :)

amaaa gerçktenn masumluk tam olarak nee ben bilmiyorum göreceli bi kavram sanırım:))öyle yada böylee ben masum hissetmyrm kendimi(

Ben masum değilim!
İçim fesatlık ve kin dolu!!!
Sürekli intikam planları yapıyor ve uyguluyorum!!
Canımı yakanları,keyfimi kaçıranları ve gıcık olduklarımı cezalandırmak çok hoşuma gidiyor!!!

masumum 3 yıl beklediğimm ve sonra yüz üstü kaldıgım için !
masum değilimm şuanki hayatımdaki kişiye karşı benden çook daha fazlasını hak ediyo
elimden geldiği kadar mutlu etmeye çalışıyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…