İlköğretim Yorum ve Soruları Matematik oyun atölyesi

dsrmsl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
370
5
116
İstanbul
yeğenimin eğitimi ile ben ilgileniyorum matematikle ilgli ciddi sıkıntısı ve korkusu var geçenlerde bir tanıdık matematik oyun atölyesinden bahsetti komşularının kızı matematik korkusunu yenmiş ve ciddi bir yükseliş göstermiş aranızda bilgisi olan varsa yorum lütfen ...

Adını tam olarak bilmiyorum arkadaşım bu yıl yolluyo kızını..
1.6oo tL 1 sene haftada 1 saat matematiği öğretiyolarmış makina ortamında gibi bişilerden bahsetti ama bana pek tatmin edici gelmedi..
Aynı şeyden bahsediyosak..
Bir çocucuğa gereğinden fazla bilgi yüklenmesine karşıyım şahsen..

Adını tam olarak bilmiyorum arkadaşım bu yıl yolluyo kızını..
1.6oo tL 1 sene haftada 1 saat matematiği öğretiyolarmış makina ortamında gibi bişilerden bahsetti ama bana pek tatmin edici gelmedi..
Aynı şeyden bahsediyosak..
Bir çocucuğa gereğinden fazla bilgi yüklenmesine karşıyım şahsen..

sitelerinde öyle birşey yazmıo makine falan ama ben en iyisi gidip göreyim daha iyi olucak sanırım

bugün yeğenim için bilgi almaya gittim güzel bir yer daha somut olduğu için geometri ile başlıyorlarmış derslere bir sürü strateji oyunu vardı ders afralarında orada oluyorlarmış şimdilik memnun kaldık yeğenimde oradan gitmek istemedi daha sonra gidişatı ara ara yazarım.

eğer bnm dediğim yer gibiyse(fiyatı 1.500 olan yerden bahsediyorum)
Bilgiler verirseniz sevinirim..

eğer bnm dediğim yer gibiyse(fiyatı 1.500 olan yerden bahsediyorum)
Bilgiler verirseniz sevinirim..

makineler yok matematikçilerden oluşan bir kadro malzemeler ve drama ile konuları daha açık ve en basit haliyle anlatıyorlarmış fiyat olarada peşin değil her dersten sonra ödüosunuz dediler zaman içinde daha net birşeyler yazıcam matematik oyun atölyesi diye google da arayın kurucusu şule küçükçetin :)

Back
X