- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
Özel Öğretmen etimesgut ANKARA
Kişisel Bilgiler
İsim: Tamer Ali Azad
Meslek: Elektrik Mühendisi
Bulunduğu Şehir: Etimesgut, Ankara
Verdiği Dersler
Akademik - Lise: Analitik Geometri, Fizik, Geometri, Matematik
LES,YDS,KPSS...: KPSS
ÖSS Hazırlık: Fizik, Matematik
Özel Ders Bilgileri
Ders Mekanı: Öğrencinin Evi
Grup Dersi: Evet
Saat Ücreti: 25-30 YTL Arası
Özel Ders Tecrübesi
İstanbulda 7 yıl matematik, geometri, analitik geometri, fizik konularında lise takviye ve ÖSS hazırlık seviyesinde özel dersler verdim. Konusuna son derece hakim, sabırlı ve öğrenci odaklıyımdır (öğrencinin seviyesi ve ilgisine göre değişik teknikler uygularım). Derslerim iki arkadaşın birlikte ders çalışması havasında geçer. Matematiğe özel ilgimden dolayı bilgilerimi paylaşmaktan son derece mutlu olurum.Öğrencilerimden ÖSS de başarılı olanlar; Fatih Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği, Marmara Üniversitesi-Maliye(İngilizce), İstanbul Üniversitesi-Uluslar Arası İlişkiler, Bilgi Üniversitesi-İşletme bölümlerine girdiler. Az sayıda da olsa kazanamayan öğrencilerimin de olduğunu belirtmek isterim. Başarı için öğretmenin iyi olmasının yanında öğrencinin "iyi niyeti" ve biraz da "gayreti" gereklidir. Tanışmak dileğiyle...
Eğitim Durumu
Üniversite/Lisans: İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektrik Mühendisliği
KENDİSİ EŞİM OLUR İLGİLENENLERİN BANA ÖZEL MESAJ ATMALARI YADA EŞİME MAİL ATMALARI YETERLİa.s.
Kişisel Bilgiler
İsim: Tamer Ali Azad
Meslek: Elektrik Mühendisi
Bulunduğu Şehir: Etimesgut, Ankara
Verdiği Dersler
Akademik - Lise: Analitik Geometri, Fizik, Geometri, Matematik
LES,YDS,KPSS...: KPSS
ÖSS Hazırlık: Fizik, Matematik
Özel Ders Bilgileri
Ders Mekanı: Öğrencinin Evi
Grup Dersi: Evet
Saat Ücreti: 25-30 YTL Arası
Özel Ders Tecrübesi
İstanbulda 7 yıl matematik, geometri, analitik geometri, fizik konularında lise takviye ve ÖSS hazırlık seviyesinde özel dersler verdim. Konusuna son derece hakim, sabırlı ve öğrenci odaklıyımdır (öğrencinin seviyesi ve ilgisine göre değişik teknikler uygularım). Derslerim iki arkadaşın birlikte ders çalışması havasında geçer. Matematiğe özel ilgimden dolayı bilgilerimi paylaşmaktan son derece mutlu olurum.Öğrencilerimden ÖSS de başarılı olanlar; Fatih Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği, Marmara Üniversitesi-Maliye(İngilizce), İstanbul Üniversitesi-Uluslar Arası İlişkiler, Bilgi Üniversitesi-İşletme bölümlerine girdiler. Az sayıda da olsa kazanamayan öğrencilerimin de olduğunu belirtmek isterim. Başarı için öğretmenin iyi olmasının yanında öğrencinin "iyi niyeti" ve biraz da "gayreti" gereklidir. Tanışmak dileğiyle...
Eğitim Durumu
Üniversite/Lisans: İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektrik Mühendisliği
KENDİSİ EŞİM OLUR İLGİLENENLERİN BANA ÖZEL MESAJ ATMALARI YADA EŞİME MAİL ATMALARI YETERLİa.s.
Son düzenleyen: Moderatör: