Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4-5 ay önce antrenmanlarla mat ile başladım bu derse. çok iyi gidiyodu ama herşey birbirine girdi konular,sorular..sabredemiyorum çalışma hevesim dahi kalmadı elde kocaman bir sıfır varmış gibi geliyor.. napıcam ben bilmiyorum kapadım defteri kitabı.. bıktım
hangi biriniçok karamsarım artık hevesle başladığım bu derse iğrenç bi şekilde bakıyorum ağlayacak hale geldim sinirden
madem sözelin iyi genel kültürden 50 neti garantilemeye bak
25 de türkçe neti dersek 75 net eder. e 10 tane de mat çözsen 85 nete 87 88 civarı gelir
buda kurtarır diye düşünüyorum
tabi ben önlisans için yaptım bu yorumu
lisans iseniz 85 nete 80 gelir en iyi ihtimalle .
4-5 ay önce antrenmanlarla mat ile başladım bu derse. çok iyi gidiyodu ama herşey birbirine girdi konular,sorular..sabredemiyorum çalışma hevesim dahi kalmadı elde kocaman bir sıfır varmış gibi geliyor.. napıcam ben bilmiyorum kapadım defteri kitabı.. bıktım