Matofin ilaç şeker hastalığı

Bakın istediğiniz kadar ilaç kullanın şahit olduğum kadarıyla yemeklerle ilşkinizi değiştirmedikçe ilaçlar sadece kısa süreliğine baskılayıcı özellik gösterir. size uygun bir diyet veya yeme alışkanlığı kazanarak ilaçtan da kurtulabilirsiniz. Birkaç kişi tanıdım öyle

Doktor verdi ama yemeye başlamaya çok korkuyorum bu yaşta şeker ilacı aşırı korkuttu beni
Korkcak bisey yok canim her bünye farkli eger ikiye bölünüyosa 2 hafta yarim al sonra tam tablete cik. Doktoruna sor mutlaka alistira alistira icersen daha rahat edersin ama hic icmemissin o yüzden önce denemelisin. Bana mide bulantisi yapiyor sana yapmaz belki herkes farkli. Zaten bu ilacin kendi etkisi tatli kesinlikle istemiyosun mide bulantisindan en sevdigim delirdigim cikolatayi bile red ediyodum. Ama yaninda saglikli beslenmek önemli zaten bu sekilde sonuc alabilirisn saglikli beslenerek. Aksi takdirde ben ilaci iciyorum zayiflarim deme kilo bile aldirir sonuc olarak bu bir ilac ve sekeri dengeliyor pankreasi calistiran bir ilac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…