Matofin kullanıp hamile kalan varmı

My busra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
25
9
6
28
Kızlar selam, 3 yıllık evliyiz bebek istiyoruz. Doktorum matofin verdi, regl düzenli, hamile kalmaya engelin yok dedi ama kilom var, kilo vermen lazım dedi ve baharat, şerbetli tatlı acı, çiğköfte, sakakat gibi çoğu şeyi yasakladı. Bu ilacı sabah akşam kullanıcam toplam 1000 mg. Bu ilacı kullanıp hamile kalan varmı, çok yan etkisi oldu bende. Halsizlik mide bulantısı, yorgunluk iştahsızlık yaptı. Aynı durumda olan varmı

Evet bende kullandım basta ama hamilelik düşüncem yoktu insülin direnci için kullanıyordum sonra kadın doğum doktorum matofini glifora cevirdi oda seker ıcın ama ekstra yumurtalıklarada takvıyesı var dıye onu kullanmaya devam ettım vucut alışana kadar uzun sure suruyor etkılerı benı aşırı ishal yapıyordu ben kullanırken kilo veremedim ama insülin direncim güzek düştü yememede dikkat ettin tabi

Banada doktor şeker başlangıcı dedi kiloya bağlı. Kilo vermen lazım dedi. Peki siz hamile kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…