Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212
Ben de varım çok sevinirimm:52:....Engellilere yardım en hassas olduğum konu:49: Zaten biriktiriyordum ama aktif kampanya bulamayınca bırakmıştım toplamayı...Kişisel çevremi de uyarırım:34:
İkiz 81 babana çok üzüldüm geçmiş olsun canım:26:

Ben de varım çok sevinirimm:52:....Engellilere yardım en hassas olduğum konu:49: Zaten biriktiriyordum ama aktif kampanya bulamayınca bırakmıştım toplamayı...Kişisel çevremi de uyarırım:34:
İkiz 81 babana çok üzüldüm geçmiş olsun canım:26:

çok teşekkür ederim....:34:
ama gerçekten tekerlekli sandalya olmasa hastayada bakanada çok ama çok zor....:43:

evet bencede çok güzel bir düşünce :46: kesinlikle katılmak isterim duyarlılık adına kum tanesi kadar az da olsa fayda sağlamak insanlığı hatırlamak adına çok güzel ...heleki şu son zamanlarda ülke olarak yaşadığımız ardı ardına sıkıntılı olaylardan sonra:50: peki bunun tam olarak nasıl olacağı hakkında daha ayrıntılı bir bilgi alabilir miyiz kazen? yani bunlar nasıl ulaştırılacak nasıl nerde toplanacak vs.. gibi..:26:​

birsey sormak istiyorumm...sadece buyuk mavi kapaklarmi toplaniyor...kucuk olanlarda oluyormu...bilgilendirirseniz sevinirim...:18:

-----------------------------konulari karistirdim :)

Son düzenleme:
Ben annemi tekerlekli sandalye ile çok gezdirdim.Eksikliğini tahmin edebiliyorum(Annem parkinson hastasıydı,bu hastalık ilerledikce hareketlerini kısıtlıyor)Elimde olsa ben elimdekini yollardım ama bir lazım olana verdik.Ama kapak tabiki toplarım.:23:

Son düzenleme:
izmir de biz büyük bir markete hertür plastik kapağı toplayıp teslim ediyorduk. şu an elimde bir miktar kapak var. fakat mavi çok az. genelde siyah kapaklar mevcut. alışkanlıktan hala topluyorum. eğer geçerli olursa seve seve katılırım.

İstediğin kapak olsun Kazen!:16:
Benim yeğenim 6 yaşında,onun bale kursunda topluyorlarmış. Ben topladıklarımı ona veriyorum ki yardımlaşmayı öğrensin,alışkanlık haline getirsin diye.:21:

ben dün oy kullanmıştım ama yorum yapmamıştım.bugünden itibaren toplamaya başlayacağım:kkk:

biz elimizden geldiğince yapıyorduk bir şeyler topluyorduk kapakları bencede kesınlıkle yapalım bır gun hayat bızede engellerı getırebılır bılemeyız

MKK hayır denmeyecek bir teklif. 250 kilo deniyor, 1000 kapak diye biliyordum ben.

Forumsal duyarlılık bireysel duyarlılığı da harekete geçirecektir,
şimdi ne yapacağız'ı takip edeceğim.

günaydınnnn:71: biz de işyerinde kız arkadaşımla topluyoruz kapak:13: geçen gün evde birikenleri oğluma verdim anasınıfına gidiyor öğretmene verecekmiş o götürdü biz de iş yerindeki evdeki etraftakileri seve seve toplar göndeririz her zaman yanındayız:kkk:

İş yerimizde nacizane toplamaya çalışıyoruz.çocukları bir işe başlatmak kolay ama yetişkinleri başlatmak ne kadar zormuş.şimdide geri dönüşümü başlatmaya uğraşıyoruz.

Back
X