Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman tüm kapakları biriktirelim zaten hem ihtiyacı olana hem doğaya yardım oluyor belgeselde izledim aç kalan kuşlar hep o kapakları yiyip ölüyorlar![]()
Bizde topluyoruz bu mavi kapaklardan. Bir hastaya ufak da olsa umut olabiliyorsak ne mutlu
Ayrıca kızlar sadece mavi kapak değil, her türlü plastik kapak oluyor. Mesela kutu sütlerin kapakları filanda oluyor. Aklınızda olsun..
kızlar merhaba,yanlış anlamayın bende topluyorum kapakları. çamaşır suyu şampuan vs ne bulsam kapağını ayırıyorum.
zaten küçüklüğümden beri camları ayrı yere atarım plastikleri ayrı.
ama sadece kapakları toplamak bana saçma geliyor.
neden pet şişeleri de toplamıyoruz?
neden sadece bidicik kapakları topluyoruz.
daha hafif olanlarla işi zora koşuyoruz. şişeleri toplasak daha ağır geleceği için eritilmesi vs daha kazançlı olacağı için daha iyi olmaz mı?
beni yanlış anlamayın. gerçekten güzel bir iş yapılıyor ama küçük küçük şeylerle uğraşılıyor.
ben küçükken sigaranın sarı bandrolleri toplanılırdı onu da anlamazdım. niye paketin tamamı değil de sigaranın o kısmı diye çok merak ederdim.
yardım edecekleri varsa daha elle tutulur gözle görülür iş yapmak dahha iyi olmaz mı :44: