• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Mavi kart"imi nerde yeniletebilirim?

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba,

ben yurtdisindan Istanbul´a gelin geldim ve sadece alman vatandasiyim. Yanisira "Mavi Kart" sahibiyim. Evlilik dolayisiyla soyadimi degistirmem gerek..."Mavi Kart"i hangi makam/müesesse yeniliyor türkiye´de??

Beni bilgilendirin LÜTFEN!

TESEKKÜRLER!!

a.s.

merhaba,

benim eşimde de aynı karttan var. Evlendikten sonra biz de değiştirmek istedik. Nüfus müdürlüğü bize 'kartı nerden aldıysanız ordan değiştirmeniz gerekiyor, ya da biz burdan değiştirebiliriz ama bunun için Almanya'daki konsolosluktan birsürü evrak isteyip dosya açmamız gerekiyor' dedi. Yani burda çok uğraşırsınız, en iyisi aldığınız yerden değiştirin dediler.

merhaba,

benim eşimde de aynı karttan var. Evlendikten sonra biz de değiştirmek istedik. Nüfus müdürlüğü bize 'kartı nerden aldıysanız ordan değiştirmeniz gerekiyor, ya da biz burdan değiştirebiliriz ama bunun için Almanya'daki konsolosluktan birsürü evrak isteyip dosya açmamız gerekiyor' dedi. Yani burda çok uğraşırsınız, en iyisi aldığınız yerden değiştirin dediler.

Ilgin icin tesekkür ederim canim. Benim ikametim artik Istanbul´da oldugu icin, aldigim yer daha bir islem yapmiyor. Bakalim 1 ay sonra ne diyecek makamlar. Cok ugrasacagim simdiden kesin....:bbo:

Back
X