teşekkür ederim, biliyorum güzel ve baya iddaalı bir renk ama ben şimdiden sıkıldım gerçekten açık tonlara geri dönmem gerekiyor
palette yoğun renk açıcısıyla açsam ve üstüne boyasam olumlu sonuç alır mıyım sizce?İçinize sinmediyse değiştirin tabi, beyaz sabunla sıcak suyla yıkayın saçlarınızı aksın boyası, zaten ilk defa boyatıyorsanız siyaha, akar renk çok sabitlenmez. Boya silici evde kendin başa çıkabilirmisin bilmem, profesyonel birine açtırmak daha mantıklı.
palette yoğun renk açıcısıyla açsam ve üstüne boyasam olumlu sonuç alır mıyım sizce?
yanıtladığınız için teşekkürlerben hiç denemdim ama youtube.de bu konuyla alakalı videolar var ve uygulamalı anlatıyorlar. Şimdi yanlış bilgi verip, sizi yanıltmak istemem. Ben bir de şunu duymuştum, eczaneden c vitamini alıp, vitaminleri toz haline getirip, karbonatla karıştırıp, boza kıvamına gelene kadar şampuan ekleyip saçınıza sürdüğünüzde 2 tona kadar açıyormuş. Youtube.de bununla ilgilide var video. Bir göz atın isterseniz.
yanıtladığınız için teşekkürlergöz atayım dediğiniz gibi
arkadaşlar fazlasıyla sabırsız biri olduğum için bugün 2 kutu palette yoğun renk açıcı ve 2 adet küllü kumral boya aldım. önce saçımı açtım ve eşit bir şekilde açıldı bakırımsı bir renk oldu. içindeki yumuşatıcı ve besleyici krem mükemmel kokuyor bu arada söylemeden geçemeyeceğim. :) Daha sonra kurutup küllü kumralla saçımı boyadım ve işlem tamam. Saçlarımda bir yanık ya da kırık yok. Oysa ki yapmadan önce çok gergindim. Fotoğrafları birkaç güne atarım. İyi akşamlar :)
arkadaşlar fazlasıyla sabırsız biri olduğum için bugün 2 kutu palette yoğun renk açıcı ve 2 adet küllü kumral boya aldım. önce saçımı açtım ve eşit bir şekilde açıldı bakırımsı bir renk oldu. içindeki yumuşatıcı ve besleyici krem mükemmel kokuyor bu arada söylemeden geçemeyeceğim. :) Daha sonra kurutup küllü kumralla saçımı boyadım ve işlem tamam. Saçlarımda bir yanık ya da kırık yok. Oysa ki yapmadan önce çok gergindim. Fotoğrafları birkaç güne atarım. İyi akşamlar :)
çok teşekkür ederim :)Hadi gözün aydın :) senin kadar gözü kara cesaretli olmayı çok isterdim
yaa teşekkür ederim ama bir türlü alışamadım :)Yaa ama çok güzel olmuş
Beyaz ten kısa siyah saç
evet yanmadı fotoğraf paylaşacağım şimdiYeni boyadığınız siyah saçı acıcı ile açtınız ve yanmadı öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?