Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah pişmanlıktır

Grunge

*knee socks*
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
109
57
13
Merhaba arkadaşlar. Dün gaza gelip saçlarımı mavi siyaha boyadım. Saçım açık kahve gibiydi birden siyah olunca alışamadım ve yeniden kahve tonlarına dönmek istiyorum. Kuaföre güvenemiyorum en son gittiğimde saçlarım baya kötü durumdaydı. 1 gün oldu daha boyayalı yarın palette yoğun renk açıcısı alsam ve uygulasam saçım açılır mı?

colour b4 adında bir boya silici varmış okuduğum kadarıyla kullananlar memnun sizce açayım mı yoksa boya silici mi kullanayım?

Aslında ten renginizle çok güzel oturmuş saç renginiz, bence gözünüz alışana kadar değiştirmeyin. Bende mavi-siyah boyarım saçımı ve çokta memnunum. Kırmızı rujun en yakıştığı renkte siyah saçtır :)

teşekkür ederim, biliyorum güzel ve baya iddaalı bir renk ama ben şimdiden sıkıldım gerçekten açık tonlara geri dönmem gerekiyor

teşekkür ederim, biliyorum güzel ve baya iddaalı bir renk ama ben şimdiden sıkıldım gerçekten açık tonlara geri dönmem gerekiyor

İçinize sinmediyse değiştirin tabi, beyaz sabunla sıcak suyla yıkayın saçlarınızı aksın boyası, zaten ilk defa boyatıyorsanız siyaha, akar renk çok sabitlenmez. Boya silici evde kendin başa çıkabilirmisin bilmem, profesyonel birine açtırmak daha mantıklı.

palette yoğun renk açıcısıyla açsam ve üstüne boyasam olumlu sonuç alır mıyım sizce?

palette yoğun renk açıcısıyla açsam ve üstüne boyasam olumlu sonuç alır mıyım sizce?

ben hiç denemdim ama youtube.de bu konuyla alakalı videolar var ve uygulamalı anlatıyorlar. Şimdi yanlış bilgi verip, sizi yanıltmak istemem. Ben bir de şunu duymuştum, eczaneden c vitamini alıp, vitaminleri toz haline getirip, karbonatla karıştırıp, boza kıvamına gelene kadar şampuan ekleyip saçınıza sürdüğünüzde 2 tona kadar açıyormuş. Youtube.de bununla ilgilide var video. Bir göz atın isterseniz.

yanıtladığınız için teşekkürler göz atayım dediğiniz gibi

Bence birkaç hafta sonra kusturmayı deneyin.biraz kendiliğinden akmalı.sonra kusturun.

arkadaşlar fazlasıyla sabırsız biri olduğum için bugün 2 kutu palette yoğun renk açıcı ve 2 adet küllü kumral boya aldım. önce saçımı açtım ve eşit bir şekilde açıldı bakırımsı bir renk oldu. içindeki yumuşatıcı ve besleyici krem mükemmel kokuyor bu arada söylemeden geçemeyeceğim. :) Daha sonra kurutup küllü kumralla saçımı boyadım ve işlem tamam. Saçlarımda bir yanık ya da kırık yok. Oysa ki yapmadan önce çok gergindim. Fotoğrafları birkaç güne atarım. İyi akşamlar :)

Hadi gözün aydın :) senin kadar gözü kara cesaretli olmayı çok isterdim

Yaa ama çok güzel olmuş

Beyaz ten kısa siyah saç

Yeni boyadığınız siyah saçı acıcı ile açtınız ve yanmadı öyle mi ?

bu açıldıktan sonraki renk biraz bakırımsı gibi

bu da üzerine küllü kumral boyadıktan sonraki hali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…