Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanmıştım çok da güzel olmuştu fakat dipten kahverengi saçlatrm çıkmaya başlayınca oluşan tezatlık tüm sinirimi zıplatmıştı.eski saç rengime dönmem de uzun süremi alıp saçımı da hayli yıpratmıştı.
hic bulasmaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben boyamıştım mavi siyaha. Berbat bi renk olmuştu güneşte bildiğin lacivertti saçlarım. Yazdı bi de bronzlaşmıştım kötü durmuştu. Çok beyaz tenliysen yakışabilir :26:
daha yeni yaptim,ne bi mavilik var ne bisey normal siyah sacla ayni hem akiyo hemde gerek yokmua gercekten asiri severim bende siyah saci ama cidden acmak istiyorum simdi 1 yildna once guzelim sac berbat olucak yapma beni dinlersen, acik daha tatli renklere bak ama illada yaparim dersen mavilikte belirgin duruyo dersen iyi arastir koleston ve palette bi ise yaramiyo bu konuda
Canım sen hangi marka ile boyamıştındaha yeni yaptim,ne bi mavilik var ne bisey normal siyah sacla ayni hem akiyo hemde gerek yokmua gercekten asiri severim bende siyah saci ama cidden acmak istiyorum simdi 1 yildna once guzelim sac berbat olucak yapma beni dinlersen, acik daha tatli renklere bak ama illada yaparim dersen mavilikte belirgin duruyo dersen iyi arastir koleston ve palette bi ise yaramiyo bu konuda
Aşırı beyaz tenliyim peki o lacivert nasıl kötü gözüküyordu ki
bende beyazim al bu da isikla efektle anca anca meydana cikan mavilik
Kötüydü yani doğal durmuyodu. Bildiğin lacivertti saçlarım. Vampir gibi olmuştum bi de bronz tene düşün yani![]()
Senin tercihin tabi de bence siyah beyaz tene en çok yakışan renk![]()
ama guzel bi renk bi yandanda acilmasi skinti olmasa guzel yani
bu arada siyah duruyo felan diyodum bende ama bugun hem akitmak biraz hemde acilirmi rengi diye beyaz sabunla citiledim resmen suan istedigim mavilikte olmusakma konusuda ilkinde baya akiyo ama o normal ,ben her gun dus aliyorum ve cok duruyorum ona ragmen oyle yani cok akmiyo ama yinede biraz akiyo bu da ilk gundu