Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah saç ?

saykodelike

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
4
2
1
30
merhaba kızlar , saçlarım şuan karamel tomlarında saçımı mavi siyaha boyamak istiyorum evde mavi siyah boya olarak hangi markayı önerirsiniz maviliği baskın olan marka istiyorum ve en dayanıklısıı şimdiden teşekkür ederim :)

ben de saçımı siyaha boyamak istiyorum hatta şu topikte bende konu açtım bununla ilgili..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-siyah-renge-boyamak-istiyorum-yardim.951381/ ama ben doğal görünümlü siyah istiyorum saçlarım da 1 yıl öncesinde krepe sarı balyaj var şuan ombre gibi kullanıyorum kendi saç rengim de küllü kumral gibi bir renk. yeşil gözlü ve beyaz tenli olduğum için koyu renk saça takmış durumdayım bu aralar bir de diyet filan yapıyorum 10 kg yakın verdim ekstradan yanında bir de saçımı siyaha boyamak istiyorum komple bir imaj değişikli yani:)))) ben de günlerdir araştırma içindeyim ama ben doğal siyah istediğim için koyu kahverengiye boyayacağm sanırım palette 3.65 çikolata kahve rengi boyayınca doğal siyah oluyormuş galiba ben de öyle yapıcam.. ben de hala araştrma aşamalarındayım işte bilemiyorum bir de daha önce hiç dip boyasıyla filan uğraşmadığım için biraz da korkuyorum kararsızım işte ya.. mavi siyah renk nasıl olur yapay durmaz mı ki? benim de hiç boyalar hakkında bir bilgim yok ki

b
ben daha önceden de mavi siyah kullandım canım o kadar dikkat çekici yapaylığı yok bana göre zatem maviliği 2-3 haftaya akıyor normal siyah kalıyor

Çikolata kahve içinde kızıllık barındıran bir renktır sıyahla alakası yok zaten sonradan sonuca üzülmemen için söylüyorum cnm

canım bu renk çokçok kömür gibi olmaz mı ya 1 nuamra ben maximum 3 numara filan düşünüyorum boyamayı çünkü saçlarım küllü kumral renkte çok zıt bir siyah olursa yapay durabileceğini düşünüyorum kendi saçım çok koyu renk değil çünkü... bilmiyorum ya kafam çok karışık 15 gün sonra kuzenimin düğünü var ve ben bu yarısı düşmüş krepe sarı balyajlı saçtan çok sıkıldım artık değişik bir şeyler istiyorum beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm koyunun yakışacağını düşünüyorum gözümü karartıp boyayacağım sanrım dibi çok gelmesin diye 1 hafta daha bekleyeceğim galiba palette 3.65 düşünüyorum şimdilik tabi eğer fikrim değişmezse o zmana kadar :)

Yinede sen bilirsin cnm ,numarasının sonu sıfırla biten renkler kullan ki yansıma yapmasın.

3.65 baya bir kızıllık içeriyor. Eğer sonradan vazgecersenizz, sıkılırsanız kapatmak zor olacaktır. Hangisi içinize sindiyse onu yapın .

yansıma derken nasıl yani ayy kafam karıştı şimdi bak canım ya ne yapsam bilemedimmm 3.65in üzerine daha koyu boyarsam diyelim ilerde beğenmeyip, kapamaz mı diyorsun yani

Kapanır ancak yıkadıkça kızıl kızıl yansıma çıkar altından görüntüsü hoş degıl.

en dayanıklısını da almış olman mavisinin yıkanınca akacağıdır. siyah renk kalıcak o da zamanla solacaktır. ayda bir kez mavi siyah boyaman lazım ve ayrıca beyaz tenli isen tavsiye etmem peruk gibi duruyor boya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…