- 27 Ağustos 2016
- 4
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi saykodelike
-
eminim :) palette gece mavisinden bahsediyosun heralde canım ?Palette
Ama eminmisin siyah dönüşü zor bir renktir cnm
ben daha önceden de mavi siyah kullandım canım o kadar dikkat çekici yapaylığı yok bana göre zatem maviliği 2-3 haftaya akıyor normal siyah kalıyorben de saçımı siyaha boyamak istiyorum hatta şu topikte bende konu açtım bununla ilgili..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-siyah-renge-boyamak-istiyorum-yardim.951381/ ama ben doğal görünümlü siyah istiyorum saçlarım da 1 yıl öncesinde krepe sarı balyaj var şuan ombre gibi kullanıyorum kendi saç rengim de küllü kumral gibi bir renk. yeşil gözlü ve beyaz tenli olduğum için koyu renk saça takmış durumdayım bu aralar bir de diyet filan yapıyorum 10 kg yakın verdim ekstradan yanında bir de saçımı siyaha boyamak istiyorum komple bir imaj değişikli yani:)))) ben de günlerdir araştırma içindeyim ama ben doğal siyah istediğim için koyu kahverengiye boyayacağm sanırım palette 3.65 çikolata kahve rengi boyayınca doğal siyah oluyormuş galiba ben de öyle yapıcam.. ben de hala araştrma aşamalarındayım işte bilemiyorum bir de daha önce hiç dip boyasıyla filan uğraşmadığım için biraz da korkuyorum kararsızım işte ya.. mavi siyah renk nasıl olur yapay durmaz mı ki? benim de hiç boyalar hakkında bir bilgim yok ki
ben de saçımı siyaha boyamak istiyorum hatta şu topikte bende konu açtım bununla ilgili..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-siyah-renge-boyamak-istiyorum-yardim.951381/ ama ben doğal görünümlü siyah istiyorum saçlarım da 1 yıl öncesinde krepe sarı balyaj var şuan ombre gibi kullanıyorum kendi saç rengim de küllü kumral gibi bir renk. yeşil gözlü ve beyaz tenli olduğum için koyu renk saça takmış durumdayım bu aralar bir de diyet filan yapıyorum 10 kg yakın verdim ekstradan yanında bir de saçımı siyaha boyamak istiyorum komple bir imaj değişikli yani:)))) ben de günlerdir araştırma içindeyim ama ben doğal siyah istediğim için koyu kahverengiye boyayacağm sanırım palette 3.65 çikolata kahve rengi boyayınca doğal siyah oluyormuş galiba ben de öyle yapıcam.. ben de hala araştrma aşamalarındayım işte bilemiyorum bir de daha önce hiç dip boyasıyla filan uğraşmadığım için biraz da korkuyorum kararsızım işte ya.. mavi siyah renk nasıl olur yapay durmaz mı ki? benim de hiç boyalar hakkında bir bilgim yok ki
eminim :) palette gece mavisinden bahsediyosun heralde canım ?
sanırım 4.0 numara alıcam
merhaba kızlar , saçlarım şuan karamel tomlarında saçımı mavi siyaha boyamak istiyorum evde mavi siyah boya olarak hangi markayı önerirsiniz maviliği baskın olan marka istiyorum ve en dayanıklısıı şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?