Mavi

Mvikdn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
4.645
6.844
108
39
Arkadaşlar kızım olacak inşallah sağlıkla 🙏kızıma Mavi ismini koymak istiyorum ama hic arada yorum duymuyorum.Ya cok beğeniliyor ya da ne alaka gibi bakışlar.Ben ozellikle bdv de fikrine cok güvendiğim arkadaşların yorumunu almak istiyorum konu ile ilgili.Ya da güzel başka bir önerisi olan varsa ona da açığım. Dertlerimiz hep böyle güzel olsun inşallah.
Arkadaslar konuyu gebelikte açmıştım ama orada etkileşim az olduğu icin burada daha cok yorum alirim diye yazmıştım, pardon Mune Mune Konuyu kapatabilir misiniz eğer uygun değilse 🙏

Son düzenleme:
Bence güzel isim, bir ara ben de düşünmüştüm. Lila oluyor da mavi neden olmasın.

Arkadaşlar kızım olacak inşallah sağlıkla 🙏kızıma Mavi ismini koymak istiyorum ama hic arada yorum duymuyorum.Ya cok beğeniliyor ya da ne alaka gibi bakışlar.Ben ozellikle bdv de fikrine cok güvendiğim arkadaşların yorumunu almak istiyorum konu ile ilgili.Ya da güzel başka bir önerisi olan varsa ona da açığım. Dertlerimiz hep böyle güzel olsun inşallah.
Arkadaslar konuyu gebelikte açmıştım ama orada etkileşim az olduğu icin burada daha cok yorum alirim diye yazmıştım, pardon Mune Mune Konuyu kapatabilir misiniz
Mavi sizin için çok şey ifade ediyor olabilir ama annem bana mavi ismini koymuş olsa kızardım sanırım. Pembe deyince aklımıza cennet mahallesi geliyor, mavi deyince çocuğunuz böyle hissederse ne olacak. Ben makul bulmadım

Mavi sizin için çok şey ifade ediyor olabilir ama annem bana mavi ismini koymuş olsa kızardım sanırım. Pembe deyince aklımıza cennet mahallesi geliyor, mavi deyince çocuğunuz böyle hissederse ne olacak. Ben makul bulmadım
Ay evet Pembe bir 🤦🏻‍♀️

En sevdiğim renk olduğu için bana sıcak gelir hep. Bir kaç arkadaşım da koydu kızına.

Ama dediğimiz gibi renk olması dışında bir anlamı yok. İleride kızınız mavi rengi sevmeyen bir birey olabilir mesela. O yüzden koyacaksınız da yanına daha anlamlı bir isim ekleyebilirsiniz.

Kızımın 2 arkadaşının ismi Mavi. Ilk duyduğumda garipsemistim, ama şuanda çok normal geliyor, ikisi de çok akıllı kızlar maşallah. Bir komşumun kızının ismi Istanbul, bir digerinin ismi Sieda. Bir tandığım da Smyrna(izmirin eski adı). Tazegül adında tanıdığım var, bunlardan sonra Mavi çok normal geliyor.

Çocuğunuzun çok duyulmamış ..kulağa hoş gelen ve anlamı olan bir ismi olsun istiyorsanız mavi kesinlikle yanlış karar.Çocuğunuzu akran zorbalığının ortasına atacaksınız.İdminin anlamı ne diye sorduklarında da neden annen bu ismi koymuş dendiğinde de "bilmem" yanıtını verecek yavrum 🤷‍♀️

Kızımın 2 arkadaşının ismi Mavi. Ilk duyduğumda garipsemistim, ama şuanda çok normal geliyor, ikisi de çok akıllı kızlar maşalah. Bir komşumun kızının ismi Istanbul, bir digerinin ismi Sieda. Bir tandığım da Smyrna(izmirin eski adı). Tazegül adında tanıdığım var, bunlaR
rdan sonra Mavi çok normal geliyor.
Ben de çok değişik isimler duyunca normal geliyor ama malum isim önemli ve kalıcı bir konu olduğu icin hata yapmak istemiyorum. Teşekkürler

Benim arkadaş var kızının adı paris

Paris hayaliymis

Emrahin dizisi vardı

Aşk ve Mavi diye o diziden sonra mavi ismi konur oldu

Hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin inşallah

Mavi kulağa hoş geliyor ama isim olarak asla kızıma koymazdım. İlerde arkadaşları arasında dalga konusu olabilir...

Çilek ismide var mesela bu da garip geliyor insan kızına neden meyve ismi koyar ki🤷🏻‍♀️

Benim arkadaş var kızının adı paris

Paris hayaliymis

Emrahin dizisi vardı

Aşk ve Mavi diye o diziden sonra mavi ismi konur oldu

Hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin inşallah
Ay Emrah diyince soğuyuverdim isimden🤣

Mavi kulağa hoş geliyor ama isim olarak asla kızıma koymazdım. İlerde arkadaşları arasında dalga konusu olabilir...

Çilek ismide var mesela bu da garip geliyor insan kızına neden meyve ismi koyar ki🤷🏻‍♀️
Çilek bence de güzel değil ama renkler koyuluyor genelde, ben de kararsiz kaldığım için sizlerden yorum istedim

Bence bizim toplumumuzda keyifli bir isim olmaz bir kere erkek simgesi bir renk / renk / akranlari arasında anlaşılmaz

Ben bu şekilde düşünmem ama aklıma gelen düşünceleri yazdım

İki isim belki yumusatabilir

Derin mavi kulağımda kalmış ilk aklıma o geldi

Sağlıcakla kucağınıza alın..

Back
X