Günaydın müstakbel çıtırlarım ben geldim inşallah inşallah diyorum çünkü hala bi kırgınlık var üstümde
sabah kahvaltı yapmaya halim yoktu tost aldım yedim onu yediğime de pişman oldum midemi ne biçim yaptı rahatsız oldum şimdi de
öğle yemeği de hazırlamadım ne yicem onu da bilmiyorum bugün de saçma sapan olcak gibi valla offfff:26::26:
günaydın, hoşgeldin cnm,
sen ilaçlarını iç birazdaha yat dinlen üstünde kırgınlık falan kalmaz cnm hasta oluduğun için çok gelmiştir yada miden küçüldü ya ondan kötü olmuşundur cnm.
işe geldim artık tatlım uyumak yatmak dünde kaldı
neyse bu hafta düzelicem inşallah inanıyorum
inşallah tatlım
benimde boğazlarım ağrıyor hemen önlemimi aldım inş hasta olmam:18:
geçmiş olsun tatlımm dikkat et kendine aman çok berbat bir şey hasta olmak
Öğle yemeğim: 5 ızgara köfte+ salata+ayran
akşam a da tarhana çorbam var bakalım yanında ne yapabilirim onu düşünücem
bende bir kase mercimek çorbası içtim yanına kepekli etmek yedim okadar
tarhana çorbasının yanına salata tabiki bide güzel bi sebze yemeği ohh miss
salata olabilir aslında ama buzlukta sarmam var onlardan da yiyebilirim çorba hafif kalır şimdi ilerleyen saatlerde acıkıp gözümün dönmesine müsade etmeyeyim
,çok güzel ve azimli bir şekilde ilerlemişsin tebrik ediyorum :)
ben de daha dün başladım :) hepimize kolay gelsin
bu öğlen special k kırmızı meyveli olanından yedim acaba doğru mu yaptım bilemedim :)
bencede cnm, ben öğlen bi çorba içtim şimdi acıktım yaa neyseki az kaldı ara öğünüme saat 4 de yicem 3 tane eti form yanınada şekersiz çay
çok güzel ve azimli bir şekilde ilerlemişsin tebrik ediyorum :)
ben de daha dün başladım :) hepimize kolay gelsin
bu öğlen special k kırmızı meyveli olanından yedim acaba doğru mu yaptım bilemedim :)
sağol tatlım darısı başına tek tek dökülsün kilocukların:13:
ben pek tavsiye etmiyorum açıkcası paketli fabrikasyon ürünleri yani zayıflamaya yardımcı olsa dahi içinde binbir türlü katkı maddesi falan var böyle böyle sağlımızdan olmayalım
çigelgeni oluştur tatlım ve çıtırdamaya yeminli tombul kelebeklerin dünyasına büyük ve kararlı bi adım da sen at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?