Etkili ve carpici bir baslangic olmus tatlimgünaydın çıtırlar güzel bir Ankara sabahından herkese selamlar günümüz hiç kaçamaksız az kalorili bol hareketli geçsin
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
zeytin
ve yoğurt
Onceden de dedigim gibi ben varim tatlimdün akşam itibariyle bir karar aldım ve tatlısea44 cığım da buna uymak istediğini söyledi.
Aldığım karar olması gereken bir şeydi aslında.
Olması gereken ama bizlerin biraz rahat davrandığı en azında kendim için söylüyorum.
çok katı kurallarım olacak!
Şöyleki;
ekmek ve türevi gıdalar yok, tatlı yok şeker yok
akşam 8 den sonra ağza lokma koymak yok
çay kahve içilebilir yanında hiç bir şey yemek yok
pirinç zaten pek sevdiğim bir şey değildi ama bulgur pilavı da yok belki 1 hafta içerisinde bi kaç kaşık
öğün atlamak yok,
ara öğün yok! çok acıktık baktık fena oluyoruz ; Leblebi 1 avuç kadar, ceviz, çiğ kuruyemiş kavrulmamış, gün kurusu incir az miktarda yenebilir ama mümkünse yenmeyecek ve leptinlerimiz özgürce salgılanacak!
bol su içilecek ben 2.5 - 3 litre kadar içmeye çalışıyorum.
yeşilçay- beyaz çay içilecek
kahvaltılar sağlam olacak yumurtalı , omletli sağlıklı sağlıklı,
spor yapılacak yürüyüş koşu egzersiz jillian leslie plates artık hangisi istenirse,
komşuya gittim, anneme gittim ay günüm vardı aman arkadaşlar ikram etti iki çatal şundan bir lokma bundan yedim demek yok her öğün sağlıklı olacak sağlam olacak!
2 hafta bu şekilde devam edilecek ve tartılmak da yok tartılar pilleri çıkarılıp dolaba kilitlenecek!
2 hafta sonunda sonuçlarımızı paylaşıyoruz ...
ben uyarım 2 hafta boyunca diyenleri bekliyorum ay yok gelemem ben uğraşamam benim diyetim böyle iyi diyenler, diyecek olanlar çabuk sıkılanlar, hiç katılmasın çok kızarım!
10 nisana kadar bakalım sonuçlar ne olacak!
Oh afiyet olsunevet ben geldim öğlen güzel bir yemek yedim tabiki kaçamak ve yememem gereken şeyler yok
öğlen
bi kaç kuşbaşı et
1 kepçe kadar zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık sebze çorba
bol salata
akşama doğru acıkırsam diye leblebi aldım bugün bitki çaylarımı da içicem ohh mis
Yakamozz ne durumdasin uyar mi uymaz mi bilmiyorum ama keske sende gelsen
Ne bicim hirs olurdu bize
Onceden de dedigim gibi ben varim tatlim
Hatta o kadar varim ki bugun yemegin yaninda gelen tatliyi yemedim tum israrlara ragmen
Ogle yemegim
1 porsiyon tavuk pirzola
Ayran
Azcik maydonoz nane
Oh afiyet olsun
Menun cok iyi
Bozmak yok aslaaaàa
Afiyet olsun tatlimmmmAra
Bi avuc leblebi
Maden suyu
Aksam
Balik
Salata
Gunaydin kizlar
Kahvaltim
2 yumurta
4 zeytin
Bolca peynir
Cay
Gunaydn kizlar kusura bakmayn bikacgundur katilamuorm yogundm baya okudum yorumlarnizi gayette güzel ben varim kizlar ama pazartesi kilomuzu görüp oyle baslasak daha iyi olmazmi hem tam ne kdr verdgmizi gorurdk
Ok bebeim bana uyarkahvaltın güzel tatlım devam bu şekilde
olur tatlım p.tesi son kez tartılalım sonra 10 nisan a kadar tartılmak yok ve dediğim kurallar geçerli kurallar asla delinmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?