Günaydın hayırlı cumalar
sanırım bu karatay diyetini azcıkda olsa kavramaya başladım
tek sıkıntı akşam meyve yemeyi severim ondan zorlanıyorım ama alışacağım
kahvaltı
tereyağlı 2 yumurta
peynır
1 zeytın (zeytını severim ama ekmeğin içine sararak böyle alışmam zama alacak)
1 lokma karpuz
1 fincan yeşil çay
2 ADET CEEVİZ
günaydınnnn kızlar......
tartı günümdü bugün tam tamına 61 kilo geldim.3 hafta önce 60 tım ama malum iradesiz günler yaşadım..bugün benim miladım oldu vermem gereken 5 kilom kaldı.
Slm kızlar
mavimi tebrik ederim canım
benim motivasyon sıfırın altında 60 kiloyum 2 ayda 1 kilo verdim 59 u gördüm hatta 58.9 u
gördüm ama geri geldi kilolar çok sıkıldım normal yemek yesem anında kilo alirim öyle görünüyor
hiç şevkim kalmadı ben devam etmicem kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
Yemeklere saldırmicam diyet mantığında devam etcem ama hiç umudum yok arada gelip bakarim sizlere
inşallah herkes istediği kilolara kavusur
günaydın kızlarr
Sabah yürüyüşümü yaptım geldim oğluşuda okula götürdüm kahvaltımı yaptım
ekmek yemedim bende
2 yumurta
domates
peynir
zeytin
kayısı
öğlen akşam için pek fikrim yok
bende sahilden dönerken simit alsam da yesemmi dedim direndim almadım
hehehh bende ofisin yanındaki simit fırınından geçerken aynı şeyi yaşıyorum.hemde 1 senedir her sabah
bende şöyle bir formül buldum hafta içi tahıllı sandviç yiyorum cmt günleri yarım gün olduğu için yemek çıkmıyor tok kalmak için o sıcak simitten sadece cmt günleri alıp yiyorum
günaydın balımmmmm pek değerli karatay teyzem karpuzu da pek önermiyor diyette bir de meyveyi diyet dışında yiyebiliyoruz diyet yapmıyorsak yani meyve alışkanlığına kilocuklarını verince dönebilirsin
SELAM KIZLAR
Mev*Can VE elisam34 SORMAYIN BENIM İŞYERİMİN DİBİNDE SİMİT SARAYI VE KAHVALTI SALONU VAR BURDA HERKES ÇITIR ÇITIR YİYOLAR HELE BEN HER ÖĞÜN OLSA SİMİT YERİM AM BİRDE ŞU VAR YEMİCEM DEDİM Mİ DE AĞZIMA SÜRMEMEM
BİRŞEY SORACAM KIZLAR
ŞU KURU ERİK VE KURU ÜZÜM SARI LEBLEBİ CEVİZ KARIŞIMI GETİRDİM EĞER AÇIKRSAM YİYEBİLİRMİYİM ONU SORUCAM GERÇİ ŞUAN AÇLIK YOKKKKKKKKK
yasemincim
acıkırsan atıştır tatlım kuruyemiş ben de yiyiorum öyle bazı bazı ama bi kaç gün açlık çekiyosun sonrasında alışıyo bünye acıkmıyo ögünden öğüne yiyorum ben genellikle leptinciklerime izin veriyorum salgılanın üleynnnn
canım sen spor olarak ne yapıyosun.ne kadar
bana soruyorsan benim pek spor yaptığım söylenemez tatlım ben bazı haftalar 3-4 akşam yürürüm yarımşar saat sonra sıkılırım 2 hafta hiç yürümem sonra canım bi ister çıkar yine yürürüm böyle böyle devam edip gider
bu kadar kiloyu cok az sporla verdin yani.yediklerine dikkat ederek.bende zamanında 73 den 54 e düştüm ama 67 yim tekrar moralim bozuk.inancım kalmadı.umarım senın gıbı verebılırım
5 ayda verdim tatlım aya orantılarsak 3 kilodan az ediyor ayda bu da normal bi rakam isteyen herkesin yapabileceği bir şey bu.
sen ne kadar sürede vermiştin ve uyguladığın diyet egzersiz yöntemleri neydi tatlım anlatsana biraz
canım sen spor olarak ne yapıyosun.ne kadar
selam canım
bende tam 1 yılda sağlıklı beslenerek diyem 15 kg vermiştim 60kg düşmüştüm
sonrasında 2,5 ay içinde sıkıntı stresten dolayı hop bu kiloya ulaşıtım
karatayı araştırdıkça hoşuma gitmeye başladı en azından sabah karnım doyuyor diğr öğünler de dikkat ettim mi olacak bede dün başladım kartaya
şimdilik spor olarak akşam sabah 20 dk yürüyorum
birde akşama dizizye bakarken 100-200 arası mekık çekiyorum ayaklarımı havaya kaldırıp bisiklet ceviyorum
konisyon bis. Vardı ablam sen zayıfsın dedi aldı götürdü o olsaydı hergun 1 saat sürüyordum
beden gelişmeler böyle
sadece karar ver hemen başla erteleme tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?