• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maviş Diyettteeeeee !

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
sürekli bi diyet gruplarına katıldım ama olmadı ya arkadaşlar azimli değildi yada ben. Şimdi kendi günlüğümü yazıyorum 1 haftadır diyetteyim doktorum verdi listemide. o listeyle önce 55'e doğru adım adım ilerliyorum. Yarın tartılıcam bakalım 1 haftada kilo verebildim mi.

Ben artık azimliyim nefsime hakim olabiliyorum benim gibi kilo vermek isteyen olursa seve seve arkadaş olurum :)

boy=158
kilo=69,9( 1 hafta önce diyete başladığım kilo)

Günlüğüme katılmak isteyenler bana destek verecek hanımlara şimdiden teşekkür ederim :16:

ben geçen yıl 69dan 55e kadar düştüm
şu an 58 kiloyum ve 54 kilo olmak istiyorum
yemek yemeyi çok seviyorum
hamur işlerini de hem yapmaktan hem de tatmaktan çok ama çok hoşlanıyorum
bünyem kilo almaya aşırı şekilde meyilli
58 kiloya çıktım tekrar
bugün 58 olduysam bu 60,65... vs devam edecek
o yüzden tekrar az yemeye ve yürüyüşe başladım
nisanın 2. haftasına kadar 54 kilo olmak istiyorum

boyum: 1.67
kilom: 58

Son düzenleme:
beraber zayıflayabiliriz istersen canım elimde listem var :1: hergün leslie ile yürüyebilirsin karnına streç folyo sararak :) ben dün başladım çok eğlenceli geçiyor herkes faydasını görmüş :8:

beraber zayıflayabiliriz istersen canım elimde listem var :1: hergün leslie ile yürüyebilirsin karnına streç folyo sararak :) ben dün başladım çok eğlenceli geçiyor herkes faydasını görmüş :8:

topiğin hayırlı olsun canım iyi kilo vermeler:) tartıldın mı bugün? birde folyodan söz etmişsin nasıl yani bana anlatabilirmisin

Back
X