• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maviş

Rhemee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
52
0
46
Çanakkale
kızlar okulda birisi var arkadaşımın arkadaşı önceden de görmüştüm ama tanımıyordum.geçen hafta arkadaşımla muhabbet ediyorlardı bende geldim tanıştırdı bizi falan ve o an bulutların üzerine çıktım 1 haftadır gece gündüz aklımda.onu okulda her gördüğümde içimde bir şey patlayacak gibi oluyor gözlerine bakmaya kıyamıyorum çok farklı bir his anlatamam yani.ama öğrendiğime göre biraz fazla kızların peşinden koşan bir tipmiş,gözü fazla dışarıdaymış ama.
ama onu her gördüğümde içim içime sığmıyor bu özelliği gidiyor aklımdan hayallerimin aşkı oluyor:)
kızlar ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Aynı ortamda bulunmaya çalış daha sık bir şekilde.
Muhabbetin seyrine göre olaylar gelişir. :31:

Aynı ortamda bulunmaya çalış daha sık bir şekilde.
Muhabbetin seyrine göre olaylar gelişir. :31:

işte çok sık görüyorum aslında ama yüzüne bakamıyorum utanıyorum selam bile veremeyecek gibi oluyorum :( o da arkadaşıma laf atıyor ben yanındayken falan.ama sonra düşünüyorum kızlara fazla meraklı olduğunu bana özel bir ilgi değil o zaman deyip üzülüyorum da.ama çok kanım kaynıyor çocuğa ya anlatamam efendi füzgün biri oluyor hemen gözümde:)

Son düzenleme:
Back
X