kızlar dün maxim siparişim geldi.gece sürdüm. e biraz kaşındı . yattım uyudum. hiç umudum yoktu ve bugün yeni işe başladım.allahım ben nası çalışcam diyodum. resmen koltuk altım şakır şakırdı. devamlı. ama bugün gözlerime inanamadım.ya bu nası bi şeydi. kupkuruydum.hala öleyim. o kadar çok hareket ettimki
ona rağmen kupkuru. insan olduğumu anladım. çok mutluyum
arkadaşlar aşırı terleme yani hiperhidroz hastalıgı olanlarda maxim işe yaramıyor bence, ama normalin biraz üstünde koltuk altı terlemesi yaşayan insanlarda sonuç alınabiliniyor olabilir. benim el ayak ve koltuk altım orta okul çagımdan beri aşırı terler sular akardı koltuk altımdan belime kdr aktıgını bilirim. Ellerimdee hep sırılsıklam otobüslerde minibüslerde ayakta kalmak bi eziyet hiç o demirlere tutunmak istemezsiniz bıraktıgınızda sırılsıklam bir görüntü oluşur. Tokalaşmak vs. Bu derdi çeken sıkıntılarını bilirr ztnn.. Maxim aldım tereson aldım iyontoferez makinası aldım inanın hiç birinden sonuç alamadım salı günü bayram ali özusluya klipsli ets ameliyatı oldum resmen hayata yeniden başladım.. eger sizinde aşırı terlemeniz varsa zaman kaybetmeyin.. ayrıca bu ürünler almnym klorur içrdigi için kansrjen...
klipsli ets hakkında merak ettiklernz varsa sorablrsnz
Herkese merhabalar,
Eczaneden alanlar için bir sorum olcaktı.Ben bugün gittim eczaneye sordum ancak bilmediklerni söylediler ve eczadeposuna sordular.Onlarda bilmediklerini söylediler eğer Sağlık Bakanlığı onayı olsaymış depolarda olurmuş.Peki diğer eczanelerden nasıl aldınız?
Şimdiden teşekkür ederimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?