gaye arkadaşım bu maxsimi burdaki eczanelerde bulamadım nerden alabilirim özel bi sitesi varsa yazarmısın rica etsem çok dua edicem sana çok:)
böyle birşeyin olması süper. bende eczaneye koşayım bari. ama ilk doktoruma :)
kokusu nasıl
gaye arkadaşım bu maxsimi burdaki eczanelerde bulamadım nerden alabilirim özel bi sitesi varsa yazarmısın rica etsem çok dua edicem sana çok:)
arkadaşlar bu tip antiperspirantlar koltukaltındaki gözenekleri tıkayıp
terlemeyi önlediği için zamanla kistler oluşabilir.gözünüzü korkutmak
istemem ama burdaki kistler lenf ve meme kanserine yol açabilir.benim
pazartesi günü doktor randevum var ve kendisi lenf,kan hastalıkları
uzmanı.ona soracağım kesin çünkü bende de aynı problem var.sonra
sizinle paylaşırım.
aekadaşım sana katılıyorum.doğal olan vücut sistemini durduruyorsun.sen akan suyu durdurursun ama sonra çeperini yırtar ve gider.hele bu vücut olunca yan etkileri daha farklı olabilir.:1no2:
cnm benm 1 ayı geçti çok memnunum terlemeyi tamamen durdurmuyo tabiki ter çıkıyo ama az bi miktar yada normal insanların terledikleri kdr bnmki biraz aşırıydıda bünyem yapıyodu bi sebebi yoktu.başta bnde düşündüm senin gibi risklerini ama deodrantlar içinde aynı şeyler söylenıo o kdr çaresizdimki siyah ve beyazdan başka bişey giyemıyodum. şu an çok memnunum.daha öncedende kursept türü kremleri kullandım doktor werdi onlarıda sonuçta ter önleyici maddeler ama bunun kdr etkili değiller.
bn maxımı kullanıyorum ilk zamanlar terleme azlana kadar her gece yatmadan önce sürdüm sabah yıkadım sonra haftada 2 yada 3 kez sürdüm şimdi 1 ayı geçti hafatada 1 sürüyorum etkisni görüyorum cnm inş sende memnun kalırsın
GAYEYE ULAŞAMADIM AMA MAXSİME ULAŞTIM:) İLK KULLANDIGIM GECEDEN İTİBAREN İŞE YARADI DUALARIMI EKSİK ETMIYORUM YILLARDIR GİYEMEDİGİM BADİ VEDE GÖMLEKLERİMİ GİYDİM AMA BU MAKXSİMİN Bİ YAN ETKİSİ VAR ALIŞVERİŞ YAPTIRIYO SÜREKLİ:) ayrıca şunuda belirteyin aşırı terleme bi hastalıktır bunu aza indirdi normal terleme boyutuna ama giysi üzerinden çıkmıyo bu sorunu anca yaşayan bilir . teşekkürler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?