ayyy cok ho$sun yaaa, güldürdün beni yine bu halsiz halimle bilegecen bende diyecektim sana bir gitte sor önünden gecerken anahtari diye, en azindan bir hayir duasi aldin, görüpte kayitsiz kalmayarak
Vllahi meyve caylarida icemiyorum suan, migdem cok bulandii, olmayanlari bile cikaracaktim afedersin ama, limonata iyi geldi sanki azicik, benimki gelirken sana yemek yetirecem oturup yiyeceksin, yemezsen ben zorla yedirecem ona göree diyip gözdagi verdi birde, Allah im yaa ben hic ortayi bulamiyorum
Bu devirde iyilik yapip maraz kazaniyorsun iste böyle kocanin basina geldigi gibi.. Allah kuru iftiralardan korusunnn :18:
oglusun iyi olusuna sevindimmm, buarada oglu$ lafida bana hic yabanci degil, ablamda ogluna hep böyle seslenirdii,severim bennn onlariiii, Rabbim güzel kader yazsin hepsineee![]()
oğluşum da oğluşum :) ben de bazen oğluşuma yavru kuşum diyom. aklıma sen geliyon

amin canım. Allah bütün bebişlere güzel kader yazsın, iyi insanlarla karşılaştırsın, analı babalı büyütsün.
oturup ye bebişimm arkadaşın ne getirirse sil süpür, yarasınnn, vücudun iyice dirençsiz kalacak yoksa.