hic dikkat etmedim LCWaikiki varmi diye:26: yapilacak en güzel $ey gercekten binip Türkiyeye gitmek, alisverisini yapip dönmek.. bu son 1 senedir cok fazla almadim kendime kiyafet. yalniz ya$arken bile duvardan duvara en büyük boy dolabim vardi ve tIklim basa doluydu, bu eve ta$inirken abartisiniz 4 te 3ünü komsunun kizlarina verdim, bir kismini attim. sebebide erkek arkada$im eskiden giyindigim kiyafetler straplez elbise ve bluzlar, kisasi uzunu vs... benimkinin izin vermeyecegi tarzda cok kiyafetim vardi, ne yazikki son 1 senedir bütün giyim tarzim degismisti, Türkiyeye gittigimde izin verdi ailemin yanina gidiyorum diye eskilerden giyinmeme ama burada izin vermiyordu.. bende kiyamadigim bazi parcalar haric, cogunu a$agidaki komsunun kizina verdim, komsunun kizlarinin ya$i daha 23-25 di ama masallah balik etliler, bir tane ayakkabi almistim, cok uzun ince topuklu, evde giyindim baktim olmuyor, raat degildi, hic giyinmedigim halde onu bile verdim..bazi verdiklerime hala yaniyorumm nasil vermisim diye

neyseee, bir 10-15 kilo verdimmii cok daha cicilerini alirim kendimee, in$allah yaza kadar ba$aracamm, tamamen odaklandimmm, eve alinanlara iyice dikkat ediyorum, tek eksigim yeterli hareket etmemem.. spor salonu icin söz verdigim arkadasim azicik dönektir bu konuda, severim kendini ama söz verirde gelmezz, gecen geldiginde dedim zaten sana güvenmiyorum bu konuda, madem kaydolacaz ben en azindan haftada 4-5 kere gitmek isterim ama sen tamam der yine yamuk yaparsin cözdüm artik seni dedim, yok felan diyor ama kendi bile inanmiyor tabii dedigini

ye$il cayi zaten icine hep kabuklu limon dilimleri koyupta iciyordum, tarcin cubuklu denemistim bir ara agir gelmisti.. bak bahsi gecerken bile migdem kalktiii, bir dönem görmek dahi istemem, kendimi biliyorum bu konuda ne yazikkii, bir seyi yedikten sonra kusarsam yada siddetli migde bulantisi yasarsam uzun süre görünce bile kusasmim geliyor, cocuklugumdan beri böyle

evet günde bir kere karnimi doyuruyorum, haricini meyve kuru meyve, yogurt sütle vs.. gecistiriyorum..3 ana ögün yapamiyorum malesefff.. yapamamda kapasitemi a$Iyor