Tatlım sakin ol öncelikle lütfen. Kadının niyeti kötü olabilir ama bu sevgilinin kusuru olduğu anlamına gelmez. Diyorsun öyle biri değil diye, sonuçta bekar adam. Öyle şeyde gözü olsa senle bağ kurmaz. Lütfen sakin ol ve hiçbi şey yazma. O da sakinleşince üzüldüğünü anlayacaktır. Barışırsınız canım. Sakinleşince konuş bu normal değil diye. Kıskandığını söyle.
hep alttan alan olmaktan biktim Esraa, kimse bana cesaret edemiyor, ben onunla birlikte olmadan önce her hafta sonu disari cikip gezip eglenen insandim, o hayatima girdi ve o olmadan kapinin önüne cikmaz oldum, benim nelerden vazgectigimi bi bilseniz onun ugrunaa, kimsenin ona yapmayacagi fedakarliklari yaptim ve yapiyorummm..bu kizz nerden aliyor bu cesaretiideee zurnaya gidelimmiii diyee mesajlar atabiliyorr yaaa.. kizin numarasini alip kizla konusacammmm, zatennn bilmiyorummm kafam karisikkk.. yillardir cok yalnizdim ama yinede kendi basina buyruk olmak böyle milletin kahrini cekmekten daha iyi galibaaa.. bi cesaret edebilsemm arkama dönüp bakmicamm..
benimle olan iliskisini kuzenleri dayisi amcasi biliyor ama neden kendi ailesinden sakliyorkii, neden ben bunlara göz yumuyorumkiii, ben onunla olan birlikteligimi annemden bile saklamazken hemdee.. galiba bir takim haksizliklara ugruyorum ve gercekten moralsizimm... ölmek istiyorummmm :84: