kizlarrr herkesee günaydinn, biraz gec geldim kusura bakmayin ama pazar günleri böylee oluyor iste
kilo bildirimi yapayim bu 71.900 birazcik bagirsak sorunum var ama neysee, ne ciktiysa o yinede..
bu gün belki bir arkadasim gelebilir ögleden sonra, benimkide 2 saat sonra eve gelecek 1-2 saat takilip gider, sonrada arkadas gelirsee diye kalkip ortaligi toparlayip dusumu yapacamm hemen..
eger arkadasim gelmezse yine aksam üzerine dogru takilirim.. yazdiklarinizi okudum.. gül cüm süper düsünmüs enistemizzz, fazla takma 1 haftadir gelir gecer dee gitsinn.. bende hic rahat edemem anliyorum senii aslinda ama ne diyimm $imdii,, offff yaaaa iki ihtiyarlaa kocaaa bir hafta elin evinde nasil gecerrrr... diyip moralmi bozayim yanii.. mecbur polyannacilik oynicazz

bunun adI polyanna olsun

))
Esraacimm süperr veriyorsun bencee masallahhh, azimli hatunsunsun
cemrecim saol canim yazdiklarina, temizlik imandandirrr yap gitsin icinden geliyorsaa, Vallaa benim icimden hic gelmiyorr, tam aksineee zorla yapiyorum inankii.. benimki az önce ise gittii, gitmeden öncede lafii caktii yinee, $u yerleride bi süpürsekk ne iyi olur degilmi dedii, bende kizdim haftada iki kere süpürüyorumm, daha napim dedim, ayrica bi erkek ev isine karismazz, sen önce kendi üzerine düsenleri kusursuz yapta sonra kadin isine karis dedimm, ters ters bakti gitttiii
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA unutuyordum atz kaldinnn, dün gece eve geldigindee konustumm, bak ben yanilmam, daha önce hic yanilmadim biliyorsun dedim, bu kizin niyeti hic saglam degil dedim, ayrica benim yerime sen kendini koy, ayni tepkiyi vermezmiydin dedimm.. bizim birlikte oldugumuzu bile bile uygunsuz zamanlarda arayip bu tarz mesajlar yollamasi cok ta masum gelmiyor bana dedim..
O da dediki sen biliyorsun benim karakterimi, ben kimsenin karisina kizina, sevgilisine böyle bisey düsünecek karakterde bir adam degilim ve o yazsada hicbiryere bugüne kadar gitmedim gidecegim de yok dedii.. gitmedigini biliyorum dedim ama eger bana bir arkadasim hayatimda biri oldugunu bile bile böyle davransa, ben aninda uyarirdim ve birdaha yapamazdiii dedimm.. sana kizdigim tek noktada bu dedimm.. O da yarin ben ona uygun bir dillee rahatsiz oldugumuzu anlatmaya calisirimm dedii..
tabiii bu arada ben rahat dururmuyummmm

kizin numarasini sildim ve mesaj yollayamamasi icinde engelledimm

numarasinida aldim kendi telefonuma kaydettimm, bilmiyorum ararmiyim ama galiba aramicammmm.. insallah cözülmüstür yoksa o gitmek istedigi zurna barin zurnasini....... agzina sokarim yaniii