Esracim masallahhhh bak daha 1 ay olmadi ve sen neredeyse 5 kilo daha hafifsin canim, zaman su gibi akip geciyor, kilolarindan böyle yavas yavas kurtulacaksin insallahhh, 4-5 kilo hicte kücümsenecek bir rakam degil, hemde $ok diyetler yapmayip cokta yorucu agir spor yapmayan bir insan bence harikaaaa.. hic pes etmeden devamm..
benim motivasyonum yerlerde sürünüyor bu son zamanlarda yasadiklarimdan ötürü, cünkü hersey anlamsiz gelmeye basladi birden gözümde, bütün cabalarimiz, isteklerimiz, yapmak isteyip kurdugumuz gelecek hayalleriii... öyle bir psikolojiye girdimkii sankii gelecek diye bir sey yokmus gibi geliyor, kurtulmam lazim biran önce bu sacma ruh halinden yoksa herseyi kaybedecem yavas yavas..
erkek arkadasimi 5 gündür cok ihmal ettigimi dün eve gittigimde cok iyi anladim, icim sizladi resmenn yaaaa, ben evden ondan önce cikiyorum, eve gittigimde komidinin üzerinde ütüyü gördüm, adamcagiz almis eline ütüyü, gömlegini pantolonunu kendi ütülemis,, ay resmen agladimmm, abartilacak bir durum degil ama bugünlerdeki ruh halimi bildigi icin sesini cikarmiyor, yoksa hayatta suskun kalmazdi.. yalniz yasarken bile ütü yapmayip kuru temizlemeye götüren adammm..
hemen elime telefonu aldim, __askim beni affett, bu son hafta aldigim kötü haberler sarsildim biliyorsun ve kendimi toparlayamadigim icinde istemeyerek seni cok ihmal ettim,ütünü kendin yapmissin, cok özür diliyorum senden, cok anlayislisin,, seni cok seviyorum__ yazdim.. oda sorun degil canim yazmis
sonra aradim, bu aksam yemek yeme, sana yemek pisirecem birlikte yiyelim dedim..kendimi affettirmem lazimdi nede olsaa:26:
kiymali patatesli bezelye, sarimsakli domates soslu patlican ve biber kizartmasi, et köfte, börülce salatasi, cacik yaptim.. i$ten eve döndügümde yemek yememistim onunla yeriz diye ve gececin 23. 30 unda o geldikten sonra oturup yemek yedik... abartili yemedim, aslinda cokta az yedim ama o saattee 1 lokma bile zarardir yanii.. bu affettirme yemegiydiii mecburdum eslik etmeye

hic vücudum yorulmadigi halde kafami yastiga koyar koymaz uyuyorum, oturup filk acip izliyoruz göyaa, ben izleyemiyorumki dalip dalip gidiyorum, o uyandiriyor sürekli noluyor sana diye.. ruhum baya bir yorgun galiba beden yorulmasada.. artik bütün gözyaslarimi üzüntümü icime atip, asla belli etmicem, onu yaraliyorum saniyorum farkinda olmadan :-(
galiba yarindan itibaren sporumada geri dönecem,, ama bu hafta tartilmamin hicbir anlami yok kizlar cünkü en son tarti günümüzde aldigim yikici haber sonucu zaten kilimi bile kipirdatmadim, oldukca hareketsizdim, sadece oturdum düsünüp agladim, bir hafta sonucunda bir günde attigim adImI atmamisimdir heralde, ama toparliyorum mecburen artik ve geri dönüyorum yarindan itibarenn..
neyseeee benim yine cenemm düstüüü

)
esracim senin KAYNANATÖR bugün geliyordu degilmi, Allah sana kolayliklar ve sabir versin canim, dua edecem senin icinnnn,, gelip gececekkk bak göreceksinnn..