kizlar İstanbul'dayim. sabah 10:00 da buyuk dilim karisik tost yedim feribotta. ekmegi koy ekmegiydi.
ablama gidince de vakit olmadigindan 13:25 de beyaz ekmekle kahvaltilik ve salata yedim. firinda tavuk vardi ama bizim cikmamiz gerekiyordu. hee elma ve 2 kucuk beyaz nektarin yedim bi de.
yegenimin yine yolda evlerine yaklasirken midesi bulandi?????? heyecan mi yapiyor yoksa gaz ile mide bulantisini mki karistiriyor bilemiyorum.
simdi gorumcemlerdeyim. k.pederim hst.de. herkes yaninda. biz oglusu hst.ye sokmamak icin ve de cok kalabalik oldugundan evde kaldik.
aksami 19:00 da yaparsam iyi daha da uzayabilir
hee bu sabah 68,7 dedi tartim. 68 leri gordum inanilir gibi degil. tartinin pilinden suphelencem ama esimi dogru tartti bu sabah.
kizlar siz de ogun aralari saatini 4 saate uzatin yavas yavas. tabi glisrmik indekse de dikkat edin.
Canım çok tebrik ederim, ışık tututyorsun valla. İlham alıyoruz senden.
Ben de yavaş yavaş kahvaltıyla öğle yemeğinin arasını yapmaya çalışıyorum 4 saat. Öğleden sonra pek mümkün değil benim için ama akşamdan yatana kadar da 4 saat bırakmaya çalışcam bakalım. İnşallah hep böyle devam ederiz.