Canım tam detoks menüsü olmuş öğleni akşamı. Ben de haftaya yapıcam. Yarın gece tatile gidiyoruz, pazartesi sabah dönücez. Bu hafta böyle kaçamaklarla dolu geçiyor.
Ellerine sağlık valla, benim de kışlıkları kaldırmam lazım artık. Ayın 15inde taşınıyoruz onu bekliyorum kolilerim hazır diye. Pazartesinden sonra full time ev toparlama.
Evde kalan abur cuburları böyle tüketiyorum canım azar azar :)) Bitmiyor ya, gözümün önünde durdukça canım istiyo. İşin ilginç tarafı ne biliyo musun Gül? Reglim bugün bitti ve ben acayip şişim, ödemden yüzükler olmuyor parmağıma. Bir de acayip tatlı istiyor canım. Çok ilginç hakikaten ya.
Sen bi de sporu düzenli yapabilsen seni tutabilene aşk olsun.
Sedef yok ya, yine kayboldu kız. Bu ara hep ihmal ediyor burayı, çekelim kulaklarını.
yeni eviniz şimdiki evinize yakın mı? tebdili mekanda ferahlık varmış derler. yeni evinizde güle güle oturun inşallah.
ev taşımak da çok zordur yaa. ama en azından vaktin varmış epey. nakliye şirketleri hepsini aynı renk koca poşetlere dolduruyorlar sonra araki bulasın ne nerede :)
ya evet evde abur cubur olunca insan duramıyor. her dolabı açtığımda d.gunu pastası bana gülümsüyor :))))
ahh bi başlasam yine yaparım sporu da başlayamıyorum yaa, reglime yakın zaten bir yorgunluk olur ben de. bi de birikmişi var zaten. robot gibi geziyorum ağır ağırr :)))