Selam kizlar bugün gelemedim kusura bakmayin, dünde randevum vardi ka$larim icin, yapan kisi arkadasimdi, kasilarim bitince kafeteriada oturduk gece 23.30 a kadar, eve geldigimde gece 12.00 ydii.. benimki aradi zaten nerdesin diye, benden önce gelmis

Neysee gece yine büyük bir harp cikti evde, daha dogrusu ben cikardim hakli olarakk, bugünde acayippp kiyameti kopardim bazi seyler icimde büyüdügü icin, özürler diledii, aksama telafi edecem felan dedii,, bir iliskiyi yürütmek cok zor yaaaa, bu aksam benim karsima gecici cözümlerle cikmaa dedimm, ben her hafta kavga gürültü yasayip yüz göz olmak istemiyorum dedim,. haklisin özür dilerim dedi.. bakalim aksama evde ciddi bir oturum var
Hepinizin yazdiklarinizi okudum, aklimda kaldigi kadarina cevap vereyim, cok vaktim olmadigi icin tek tek yazamiyorum suan özür dilerim
cemrecim, Gül e katiliyorum canim oglan arada kalmis zaten, o yastaki cocugun psikolojisi savas alani gibi olur, birde siz üzerine gitmeyin, yazik genc cocuk,hepimiz hatalar yaptik hayattaa, hatalarimiz sonucunda simdi büyüdügümü hissediyorum.. oda düzeltirr, hersey olur sen aglamaaa kiyamayizz biz sana canimm..
ayrica tarif ettigine göre cillop gibi hatinsun masallahh, Allah sansinida güzel etsin bundan sonra insallah canimm
Güllllllllllllll sana cok kizdimmm

Boylu poslu kadinsin, tarif ettigine göre güzelsindirde, cokta fazla kilonda yok,, bence insan baskalarinin kendini sevmesini istiyorsa önce kendi degerinin farkina varip kendini sevmeyi ögrenmelii,, Tarzini yenile, kendine bak, gencliginin güzelliginin kiymetini bil ve Esraninda dedigi gibi kocalarinizi elinizde tutmanin en önemli yoludur bakimli olmakk..
Esracim sen kendinle daha barisik bir insansin anladigim kadariyla, cok iyi buu.. o tarz seylerii herzaman giyinmeni tavsiye ederimm canim, insanin kendine güveni artiyor, ayrica tartidaki sonucuna da cok sevindim..
Kizlarr bende kendimi tarif edeyim,, balik etliyim, sarap kizilina boyali bakimli belime kadar uzun saclarim var sivri kesim..kemik yapim incedir, cok bakimliyimdir ben, evde normal giyindigim elbiselerim bile derin gögüs dekilteli, yada kisa askili elbiselerdirr, aslaaa ben yatarken esofman pijama kullanmam bikere kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bir erkegi elde tutmanin en iyi yolu 24 saat bakimli olmakkk, cünkü sendeki temizligi bakimi süsü püsü görüyor ve hep disardaki kadinlari senle kiyasliyor.. benimki bana hep der, yolda yürürken yanimdan gecen kadinlarla seni hep kiyasliyorum, cogundan 10 kat güzelsin diye,, ben evde bile olsam sabah uyanir banyoya giderim direkk ve genel temizligimi yapip ( dus ve dis bakimi vs.. ) direk makyajimi yaparim ve öyle cikarim banyodan..biraz fazla koko$um galiba
buarada tatile gitme i$i ayin 11 ine kaldi, haftaya carsamba gidiyorum yani..
Hepinize hayirli Berat gecesi diliyorum, Allah dualarimizi kabul edip gönlümüze göre versin insallah.