kızlar nasılsınız
ablamı pazar günü yol ettim,ev bomboş kaldı daha alışamadım yokluğuna
o bendeyken midemde ve karnımda ağrı başladı,üstüne gitmedim geçer dedim ablamın gitmesine 3 gün kala başladı.canımda çok üzüldü ne yapsak doktora götürsün eşin dedi,cuma günü başladı geçer dedim,araya hafta sonu girdi,zaten adamın yüzüme baktığı yok evde 5 karış suratla gezdi,sana demiştimya arabamız bozuldu,ist,arkadaşının arabasıyla gidicez diye,neyse almış parçasını,eve gelince takmış,aradan geçti zaman dedim o parça oldumu arabaya dedi yaptım araba çalıştı,araba tamir olmuş bana demiyor,ablamı pikniğe götürtmek isterim diye söylemiyor,canım çok sıkkın zaten,ablam geldi kaldı 1 hafta,deniz balkonumuzdan görünüyor,götürmedi bir kere yeğenimi denize sokamadım,ablam zaten evinden çıkmıyor.ist,kızı bir gezdiremedim,hafta sonu eniştem geldi,o bile gelince götürmedi,ne yapalım benim kaderimde böyle her şeyi yutmak sabır,birde üstüne bu hastalık çıktı,dün işe giderken kızımla bizi bıraktı,sağlık ocağına gittik,birde bana diyor bana neden demedin ağrıyı çektin,bir şey denmiyor başlıyor bağırmaya off off,neyse doktor bakteri kapmışsı,bayat yemekten olur soğuktan olur dedi,iğne verdi antibiyotik verdi,şuan hala çok ağrım var,kaç gündür yatıyorum,işler öyle duruyor.buraya hiç gelemedim,nete gelince alt komşum ev bakmaya gitti,evini tamamen taşırsa net gider,eşyasının bir kısmı kalırsa belki kalır hiç belli değil..gelen arkadaşlar hoşgelmiş,iyileşeyim net kalırsa burdayım inşallah.......