merhaba kızlar,
09:30 da kahvaltımı yaptım.
kahvaltı öncesi sirkeli su içtim+ 6 yeşil erik, 10 kiraz, 3 çilek, 2 kayısı yedim. (ara öğünleri kaldırdığım için meyveler çürüyüp gidiyor ben de yemek öncesi yiyorum artık)
1,5 haşlanmış yumurta(oğluşun yarımını da yedim), z.yağında sotelenmiş domates, 2 dilim çavdar ekmeği (aslında galiba tam 2 dilim yemedim, daha az yedim)
Clutch öptüm senin yerine de oğluşu.
oğluşa banyo yaptırdım. hiç sevmiyor çıkmak için bana yapışıyor, o küvetin içinde ben dışında yıkanıyoruz :)
spora başlamana da sevindim .bende de var leslie bir cd. kardeşime indirtmiştim. basit görünüyor ama acayip terletiyor.
Ecem bebiş çalışmalarında başarılar diliyorum

inşallah istediğiniz vakitte bekletmeden gelir bebişiniz.
hamile olduğunu öğrenene kadar geçen sürede yaptıkların bebeği etkilemiyor diye biliyorum ben. gerçi yeşil çayın zararlı olacağını düşünmüyorum. adaçayı yasak diye kalmış aklımda.
Sedefcim, 15 küsür sene çalıştım. kendi kazandığın parayı harcamaya alışınca ev hanımlığına geçişte biraz zor oluyor. gerçi eşim harcamalarıma pek karışmaz. bilir zaten tutumlu olduğumu.
ama mesela yeğenime bişeyler almak istediğimde yine de çekiniyorum bazen. bence kadının ekonomik gücü olmalı. mutlaka çalışmalı. erkeğe yaslanmamalı. ki güvenilir değillerdir çoğu.
bi de ev hanımlığı çalışmaktan daha zor yaa. hergün aynı şeyleri yap, silbaştan bi daha bi daha. ne çamaşır biter ne bulaşık ne yemek derdi. evde olmanın en güzel yanı geç uyanmak herhalde :)
tabi bebiş olunca farklı. onun her dakikasını bütün ilklerini ilk gören olmak çooookkk güzel.
h.sonu kreş şenliğinde biraz bilgi edindik. sabah 08:00 akşam 18:00 kreşler var yani çalışma hayatına dönebilirim. ama nasıl ayrılırım oğluşumdan bilemiyorum. yarım gün olanları tercih ediyor eşim.