Anaaaaaaaaaammmmmmmmm ne kadar cok yazmi$iniz kizzzzzz, hangi birine cevap vereyim
Esracim hic takmaaa kafayiii, annenle konus ve kilo vermene yardimci olacak ama lezzetlide seyler yapsin yemeklerde, birde her annene gittiginde mutlaka 1 saatlik yürüyü$ yap, bize göre daha kolay veriyosun sen, hic moral bozuklugu yaratma kendine.. bende utanmadan hala konusuyorum bu konuda, kelin merhemi olsa kendi ba$ina sürermi$ misali
ayyy gül cok yasa emii, kizz ben oldukca daginik ve kesinlikle temizlik yapmayan biriydimm, yalniz yasarken stüdyo dairede oturuyordum, cok $irin, minik bir ev, acik mutfak.. düsünki o kücücük evi bile temizletiyordum ama benimki cok titiz bir adam, mecbur kaliyorum, aslinda alistimda, simdi ben duramiyorum temizlik yapmadan ay, hastalik gibi bu temizlik isleri..birde canim benim cocugum yok ve gelenim gidenimde yok gibi bisey. senin sorumluluklarinla benimki bir degil, benimde cocugum olsa, onu götür getir bi sürü mecburiyetim olsa bende bukadar sIk yapamam heralde.Birde benimki ben iki gün yapmasam $u evi bi süpürelim diye hemen caktirmadan ikaz eder, ona söyletmeden ben halledeyim diyorum

kizlar daha evvel hic bahsetmedim ama bir koroda solistligini yaptim ben gecen seneye kadar, benimki istemedigi icin biraktim müzikle alakami, simdi mutfakta banyoda cigiriyorum

araba konusundada bende sadece otomatik vitesli arabalari kullaniyorum, benim arabada öyle ama cok rahat canim, kesinlikle böyle al alacagin zaman.Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin herkese.. ben sadece bir kere resmi olarak kaza yaptim

carptigim araba bir firma arabasiydi, hemen polisi aradilar tutanak tutmak icin, burada insanin degeri cok büyük canim, kimse kaza nasil oldu diye gelipte sormadi, polislerin bile gelip ilk sordugu ilgilendigi iyi olup olmadigimdi, hatta carptigim insanlar bile gelip bana gürlemek yerine, hersey yolundami, biseyiniz yok degilmi diye gelipte sordular ilk. ilk polis gelip tutanak tutuyor, sonra sigorta sirketini ariyorsun ve kazadan haberdar ediyosun, tam kaskoysa iki tarafida zaten karsiliyor her durumda. Neyseeee, öyle yada böyle Allah kimseye göstermesin bir daha kaza belaa..
yeni halilarda hayirli olsun, canim en sevmedigim seydir beyaz hali ve koltuk yaaaaaaa, benimde koltuklar krem rengi ama benimkinin tercihi yani, ben olsam almazdim.. ablam kadar titiz olmak lazim temizligini muhafaza edebilmek icin, ben bas edemiyorum,evde yalnizken beyaz polar battaniye örtüyorum koltuklarin üzerine leke olmasin diye.. bu arada ben evi sürekli temizliyorum ama benim elimden büyük temizlik gelmez, nasil yapildigini bile bilmem, yaptiklarim, elektrikli süpürgeyle cekip sonra kokulu deterjanlarla silerim, banyoyu hergün temizlerim, mutfak hep derli topludur temizdir, tozlari alip evi toparlamaktan ibaret bahsettigim temizlik yani, koltuk, cam kapi, hali nasil silinir temizlenir bilmem bile, bilsemde yapmam zaten okadarinida,, yani benimkisi cakma ev hanimligi

Birdy sende hosgeldin canim aramiza..
Ay kizlar bugün saat 15.00 de ( türkiye saatiyle 16.00 oluyor ) kuaförde randevum var, daha fazla acilacak rengi bu sefer, röfle atilacak üzerinede. yillardir belime kadar uzun saclarim, kisa sac sevmem ama bu ara düsünmüyor degilim söyle omuz üstü kestirip bi degisiklik yapsammi diye,, hele bi gideyimde, insallah sag selim gelirim saclarima kiymadan

kahvaltimi 09.45 de yaptim hergün oldugu gibi, 5 minik zeytin, 1 kalin dilim peynir, yarim domates ve salatalik,1 tane yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 fincan acik cay..
$imdi kahvemi icecem, sonrada tirnaklarimi boyayip, yavas yavas hazirlik yaparim cikmama.
Buarada yazmayi unuttum, bütün ki$ kaynana sende kalacakmis, insallah kizlarinada gider yahuu, insanin kendi evinde huzuru kacar karsisindaki iyi biri olsa bile.. neysee hayirlisi artik bacimm hakkinda.