Ben bugün Hürrem günü diye heyecanlanirken birde ögrendimki ayni zamandada arefe günüymüsss, ben daha 2-3 gün var saniyordum bayrama

Sabahin köründe benimkinin telefonu caldida alarmlara gerek kalmadan hopladik yataktan.benimki para yollami$ dün kurban icin Türkiyeye, karde$ide sabahin köründe bankaya damlamis, asalak bir tavirlaaa, abiiiii para görünmüyor bankada diye aramis tela$la.bir güzel sabah sabah paparami yedi ve gitttiiii

ayyy cok sinir bozucu bir durummmm bu yaaaa
Neyseee o gitti erkenden bankaya, bende sirkeli suyumu aldim tv karsisina gectim, 1 saat aradan sonrada kahvaltimi yaptim, malesef bugün iki tane yumurta yedim, 2 zeytin, 1 büyük dilim peynir, 1 er tane domates ve salatalik, 2 dilime yakin tam tahilli bugday ekmegi yedim.. ne cok sey yemisimmmmm yaaaaaaaaa :18:
birazdan kalkip yemek yapacam, galiba etleri kücük kücük dograyip az yagda kavurup patlicanli sebze yemegi yaparim. cok sükür corbalardan kurtuldummmmmm yahuuu, azicik dogru düzgün bisey girsin bogazima, kac gecedir acliktan ölüyorummmmm ama yinede direnip hicbirsey yemiyorum. zayifladimmi bilmiyorum ama gözle görülür sadece karnimin düzlestigini farkediyorum. yürüyüs bandinin konusunu dün yine actim benimkine, bugün gidip bakacagini söyledi, insallahhh gider alir bianönceeee

bugün yarin derken bo$yere günler geciyorrrr yaaaaaaaaaaa

iki gün meyveyi ihmal etsem, hemen canim tatli biseyler istiyor, demekki meyve hakkaten önemliii kizlarrr, aman ihmal etmeyelimmmmmmm.ben meyveyyi sürekli yerim ve regl dönemi disinda tatli krizine girmiyorum, ihmal ettimmi hemen bo4luk olusuyor sanki.. benimkii aksamlari 23.30 civari geliyor eve ve o saate kadar kendimle mücadele ediyorum canim tatli istediginde, bana profiterol yada theramisu getirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyesim geliyorrrrrrrrr ama demiyorummmmmmmmm, karetsin diyemiyorummmmmmmmmmm

regl döneminde bu konuda kismiyorum ama kizlar, bitene kadar hergün 1 kere tatli yerimmmm genelde.
offfffffffffff bisürü is var yapilmasi gerekennnn, üseniyorummm, biara kalkip yaparim artikkk, cok az uyuduk, gözlerim yaniyor, keske biraz sekerleyebilsemmm..
amannn i$teee yazacak bisey yokk, dün ü kovalayan, sIkIcI bir bugün daha

Hayirli bayramlar $imdiden hepinizeee, sevdiklerinizle ailenizle daha nice bayramlar nasip etsin Yüce Rab bim hepimize insalllaaahhh canlarimm