- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
Selam beybilerr , nasılsınız bakalımm 

ben dün gece çook hastaydım , karın ağrısı , ateş , kırgınlık , ishal , bulantı ... vs vs yani yok yok idi maşAllahh

öğlen hastaneye gittim , 2 tane serum bağladılar , ama halen karın ağrım , bulantım kısmen devam ediyor , bakalım düzelecek diye umuyorum

canım benim o sizden aldığım pozitif enerjinin yansıması

bu adet işi hakkaten kısır döngü , hepsi birbirine bağlı zincirleme olarak maleseff

yaa ben varya bu kocalara anlam veremiyom inanın , hem suçlu oluyorlar , hemde güçlü , sonradan kafalarına dank ediyo bi toparlamaya çalışıyorlar ama nafile

biz kadınlar sürekli idare etmek zorundayız , valla herif olasım geldi bi an yaaa

süpersin bebeeemmm

iyi sayılırım Gülcüüüümm , bebeeeeemm , yerim senin pozitif enerjini , rengarenk yazınııı

ben dün gece çook hastaydım , karın ağrısı , ateş , kırgınlık , ishal , bulantı ... vs vs yani yok yok idi maşAllahh
öğlen hastaneye gittim , 2 tane serum bağladılar , ama halen karın ağrım , bulantım kısmen devam ediyor , bakalım düzelecek diye umuyorum
Kuşum yazıların bile senin gibi hayat dolu, valla bayılıyorum senin enerjine.
Doktoruna git bence sen canım, ihmal etme. Biraz daha kilo versen sanki daha düzenli olur ama regl olmayınca kilo da veemiyosun. Kısır döngü resmen.
canım benim o sizden aldığım pozitif enerjinin yansıması
bu adet işi hakkaten kısır döngü , hepsi birbirine bağlı zincirleme olarak maleseff
Tatlım lütfen bu kadar üzülme. Anlıyorum hiç hoşlanmadığın bi durum ama bu kadar sıkılma. Allah korusun, en büyük derdin böyle olsun. NE var ki bunda, can sağlığı olsun da. Bak bence sevgilin seni Türkiyeye onlardan rahat rahat kurtulmak için yolluyor. Senin yanında sepetleyemez onları. Sen kesin gel bence Türkiyeye. Orda kalman hiçbir şeyi düzelmez, üstelik daha çok gerilirsiniz. Buraya gelirken çekersin restini, döndüğümde bunları burda görmeyeceğim diye. O da eminim onu planlıyor zaten.
Kuşum ben çok hastayım, üstelik dün gece bi de kocamla kavga ettim. O kadar üzdü ki beni. Gece boyunca uyuyamadım. Sürekli kalbim ağrıdı, dalsam kriz geçirip ölecekmiş gibi hissettim. Sabaha karşı uyumuşum bi. Ama bu sabah hiçbir şey yokmuş gibi davranmak zorundaydım. Zaten başka türlü davranamıyorum yapım yüzünden. Ama yine de böyle şeyleri uzatmamak daha evla. Zaten kocam da anladı hatasını, akşam hazırlan bi şeyler yapalım dedi çıkarken, sanki dünyayı bağışlıyor gıcık. Neyse mesele şu ki, bir an önce bu moddan kurtul, Türkiyeye gel ve tatilini yap. Yapacaklarını döndüğünde düşünürsün. Ve lütfen biletini iptal falan ettirme, ilişkiniz için hiç iyi olmaz bu.
yaa ben varya bu kocalara anlam veremiyom inanın , hem suçlu oluyorlar , hemde güçlü , sonradan kafalarına dank ediyo bi toparlamaya çalışıyorlar ama nafile
biz kadınlar sürekli idare etmek zorundayız , valla herif olasım geldi bi an yaaa
Tatlım yine harika menün, çok güzel sonuçlar bekliyorum senden.
Ben bu sabah 92.5 kg geldim. Haftasonu kaçamakları haftaiçi daha çok dikkat etmeme sebep oluyor. Haftasonu kaçamak yapmadan çarşambaya çok kilo vermiş olursam kesin bozuyorum o gün.
Öyle hastayım ki bu arada. Gece de uyumadım doğru düzgün. Yarın da kpss var, kapak açmadım. Şu haftasonunu bi atlatsaydım.
Eki Görüntüle 459060
süpersin bebeeemmm
z.yağlı taze fasülye öğle yemeğine yetişmedi. Esracım senin tarifin nasıl? haşlayıp mı kavuruyorsun fasülyeyi?
öğle 14:00 ; 1 tavuk but, yarım kase yoğurt, domates, salatalık, 1 kase barbunya, 7-8 dal maydonoz +7 badem
eski yemekleri bitirmek hep bana düşüyor yaa, kıyamıyorum atmaya da:) günah.
ben şimdi gidip saçlarımı boyacağım inşallah altın kahve rengine. sonra da ağda olaylarına girişicem heheh ayıptır söylemesi. diz altı bacak ve kolaltıma lazer yaptırmıştım. arada kalan bir kaç taneyi almaya bile üşeniyorum yaff
tembelin dibiyim![]()
Aynuuuuurr nasılsın? aklıma gelmişken yazayım, rengarenk yazına bayıldım :) pozitif enerji seni![]()
iyi sayılırım Gülcüüüümm , bebeeeeemm , yerim senin pozitif enerjini , rengarenk yazınııı