- 17 Aralık 2011
- 866
- 574
- 323
- 49
öyle düsünme canim, diyorum ya oda bunalimda, cocuk arada kalmis, kendi yasindakiler keyfine bakiyor ama o calismak zorunda, yani o saglikli düsünemiyor hem yasindan ötürü hemde icinde bulundugu durumlardan ötürü Cemree.. ama bir gercek varkii insan oglu evladinda anan babanda olsa nankörr,, verdigimiz bütün emekler bo$ ama biz fedakar ruhlu bir milletizz seninde dedigin gibi.. aslinda benim arkadasim 30 yasina girecek iki ay sonra, ayricada kendi zaten restaurant isletiyor, benim en son düsünmem gereken onun bogazi aslinda ama suan bile ben ona yemek yapiyorum geldiginde yesin diye, ruumuz böyle canim.. sabahtan beridir dolabindaki gömlek pantolon, t-shirt ne varsa hepsini ütülüyorumki benim yoklugumu hissetmesin diye, nevresim takimlarina kadar yikayip ütüledim degistirecegi zaman hazir olsun diye.. Annesi olsa belki bukadar düsünmez.. aslinda gercekten hata ediyoruzzz, sorumlulugunu yerine getireceksin ama kesinlikle cokta fazla vermemek lazim kendindenn.. heleki onlar senin evladin , ne yapsalarda sen yine kizamazsin canim, anlamaya calisiyorum psikolojini cocugum olmadigi halde, kendini üzme ve seninkininde bir hayat oldugunu unutma ve kendin icinde azicik yasa cemrecim![]()
güzel dileklerin için sağol bitanem,ben unuttum yaşamayı artık,oğlum hiç maddi sıkıntı çekmedi bu yaşına kadar 4 telefon değiştirdi,leptopuda var hep marka giyer,leptop hariç ne istediyse babasından gizli aldım ben ona yemedim yedirdim giymedim giydirdim,dolabımda bir kıyafetim yok kendime yaptığım özel bir şeyim yok,babadan isteyemez hiç bir şey,eşim sorumluluk nedir hiç bilmedi bundan sonrada bileme,en makul ihtiyacıımızı bile isteyemeyiz ondan yemek masrafı hariç onda cömerttir sadece,ama gerisi yok ben saçımı süpürge ettim oğlum yaşıtlarından geri kalmasın her şeyi olsun diye ama çok kötü etmişim,babasından gizli 4 tel aldım en pahalısından,elimde ördüm dantelllerle gizli kıyıya attığım paramla,ama değmezz değmez,nankör insan sadece bu kış benden aldığı para 1bin lirayı buldu,yarandımmı hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi benden nefret ediyor,neymiş ben babasıyla geçinemiyormuşum ondan uzakmış bizden,sorrr bakalım aramız neden kötü onlar içinn eşim hiç bir şeye olur demez hep sorun hep kavga hepsini ben çıkarıyormuşum.şimdi kızım babasının hiç bir zaman almıyacağı 650 tl tel istiyor benim almamı artık yolunucak kaz olmak istemiyorum,babalarının açıklarını sırf onlar mağdur olmasın diye kapattım ama değmezzzzzzzzzzz ,yine ben kötüyüm.neden iyilikten maraz doğar ,yapma canım herkese hakettiği değeri ver,altlarına döşek üstlerine yorgan olsan faydası yok seni sevmiyorlar işte..........