Kizlarrrr günaydinnnnnn, nasilsiniz.. ben cok sükür bugün iyiyim yaa, cok cok azicik bir agri kalmis, onuda hissetmiyorum bile.Gülcüm tutulma degildi, soguk almisim ama aslinda cok kötü olabilirdim ama böyle atlatmami son dönemdeki beslenme düzenime ve bolca su icip yesil cay icemeye baslamama bagliyorum..
Gül masallaahhh canim sende cok tatlisin oglu$taa,sende kendini anlatirken Esrada cok haksizlik ediyorsunuz bence canim, gayet iyisinizzzz..
benimki dün alisveris yaparken herseyi almis, peyniri unutmus. busabahta kahvaltiyi hazirladim ama gönderemedim gitsin alsin diye, mecburen kahvaltimi peynirsiz yaptim..
Kahvalti : 6 tane siyah zeytin, salatalik, domates ve 1 ince dilim tam bugday ekmegi, 1 fincan acik cay..
Simdi yesil cayimi iciyorum, arkadasimla bugün yürümeye baslayacaktik sözde ama hala ne aradi nede sorduu.. Artik onun Allah bir dedigine inanirim bir,, kiii ben onun icin tonla fedakarliklar yapmis insanimmm.. haksizlikk..........
Gül canim üsenme hem sabah dönerken hemde aksam giderken yürüüü, süper olur Vallaaa..
sanada esrayada özel mesaj atacam simdi kizlarr..
sevindim iyi olmana canım, yine de dikkat et sen kendine. arkadaşın da aramazsa boşver, zaten hastasın üşütme bi de.
canım kahvaltıda peynir yoksa haftada 3-4 kez yumurta yiyebilirsin bence onun yerine.
ben düğün fotolarımdan da ekledim kızlar albümüme :)))