Sedefcim sen uyku düzeninde bir değişiklik yapsan belki metabolizman da hızlanacaktır.
Çünkü gece 23:00-03:00 arası sindirim sistemlerimiz kendini tazeler dinlenirmiş. Haftada en azından 3 gece o saatleri uyuyarak geçirebilsen?
Bir de onca emeğin boşa gideceğine özel doktora gidip bu testleri istiyorum desen(insülin direnci, tiroid) daha iyi olmaz mı? Ya da belki başka bir devlet doktoru araştırsan. daha ılımlı bir doktor bulursun belki arkadaşlarına sorarsan.
Ahh keşke bu kiloları alırken hemen tedbir alsaydık. Ama hep zayıf olup da kilo alınca kilonun nasıl bişey olduğunu anlayamıyoruz. Bende de öyle oldu. Geldikleri gibi giderler sandım gitmediler. Tartı yanlış diye düşündüm. Bi de çok zayıf olup da az kilo alınca etraftan çok yakıştı iyi oldun böyle dediler. Delüüüüler, insanın etrafında doğrucu Davut ları olmalı

ki az kilo alınca uyarsınlar.
Ağırlık kaldırmak da metabolizmayı hızlandırıyormuş. Bende de dambıl var 1 er kiloluk ama yapamıyorum. Benim omuzlar çok ağrıyor. Koşu bandı bisikletten daha iyi sonuç verir sanırım. Çünkü ayakta yapılan sporlar daha iyiymiş. Şimdiden hayırlı olsun.
Kızlar bi de doğum kontrol hapı da kilo aldırıyor olabilir mi? Ben hiç kullanmadım bu arada.