Selam kizlar, dün regl oldum, belim ve karnim kopacak gibiydi, disarisida cok soguktu ama ben cikmak zorunda kaldim dün ikinci kez malesef ve soguk kaptim galiba, agrilarim ikiye artti, agri kesicide icmemek icin dayandim. sözde sadece tampon alip dönecektim ama onuda alayim bunuda alayim derken durduk yere bisürü para harcadim ;-/ bir tane ucuna 3 ayri boyutta firca takilabilen fircali fön aldim, bildigimiz firca gibi ama fön makinesi, elektrikli ma$alarim felan varda bu fircali fönden istiyordum pratik oldugu icin, denk geldi indirim yapilmisti fiyatindada kaptim geldim :-D bisürüde oje ve tirnak sertlestiriciler aldim, ergün sil sür dayanmiyorkiiii :-/
ben bu sabah yataktan bukadar agrilarima ragmen cok mutlu kalktim, Ümit i gördüm rüyamda, Allah a sürekli yalvariyorum onu rüyamda sIk sIk göstersin diye, simdiye kadar sadece birkac sefer görebildim ne yazikkii, hergün onun icin mutlaka gözyasi döküyorum bisekilde.cok sevmisim ben onu, kimseyi sevemeyecegim kadar cok sevmisim, cok inaniyorum Allah in orada bizi kavusturacagina birgün.Rüyamda ellerini tutuyordum, yüzüne dokunuyordum gönlümün ilk göz agrisinin
Gülcümm dün o cumhuriyet yürüsünde okadar cok tanidigim katildiki, bursadaki bütün tanidiklarim yollara dökülmüstüüü, dün bende cok duygusaldim, Ataya a$kim cok büyükk, dün cok iyi anladimkiiiii bu gericilerrr geldikleri gibi birgün gitmeye mahkumlarrrrr, cok sükürki biz okadar cokmu$uzkiiiiiiiiiiiiii

Aynurcum cok mutlu olduk senin adIna, vakti geldiginde de Allah birdaha sizi hic ayirmayacak sekilde kavustursun insallahhh ve bütün sevenleride kavusturur umarim..
yapilacak okadar cok seyler varkiii ancak ara ara kalkar kendimi yormadan yarim yamalak halledebilirim,kendimi yormamam lazim, dün zaten yeterince soguk aldim.
Kahvaltida : 3 tane zeytin, iki dilim peynir, 2 dilim tam bugday ekmegi,1 tane yumurta yedim. önceki gün yaptigim et köfteli patlican yemeginden hala var, bugün onu yerim. büyük ihtimalle tatli kacamagida yapacam reglden ötürü