kiyamamm yaaaa canimmm gecmedi birtürlü öksürügü, en gicik oldugum $eydir öksürükkk, insani uyutmuyor bile bi yapi$timii, sinirrrrrrrrrrrr:18: gecmi$ olsun canim..
Bugün ayaklarim daha iyi baciimmmmm, o aciyla bile yaptim, iyikide yapmi$im cünkü bugün uyaninca rahatca basabildim yere, spor bitince zaten direk du$ alirim ben her seferinde, cünkü sac diplerime kadar vicik vicik ter oluyor, hayatta oturamam öyleee![]()
Evim Sensin güzelmiymi$ baree ayyy, tiyo versinde bana bo$una gitmiyim i$e yaramazsaeskiden cok giderdim sinemaya ama son 1-2 senedir pek gitmedim, ancak cok patlayan bir film olurda ses getirirse gittim arada.
$aka bir yanadaaaa bu maya takvimi ya tutarsaaaa :18:harbi harbi olacak diye inananlar varr, ben yinede korkmuyorum, nasil olsa er yada gec olmayacakmiiii, fakat kafama bi$ey takildikiii acaba diyorum $imdi biz bo$unami ac uyuyoruzzz, bo$unami okadar kan ter icinde spor yapip zahmete giriyoruzz , sadece daha güzel bir ölü olabilmek icin mi
Yinede cok almaa canimmmmmm, fazla alisveris yaparsak ozaman üzerimize rahatlikla gecirip cikacak seylerin bollugundan kilo vermeye daha az ihtiyac duyarizzz, yeter simdilik baya aldin zaten son birkac haftadir, ucuzluklar ba$layana kadarda belki 1 beden daha incelirsinnnben senin yerinde olsam 2-3 ay di$imi sIkarim kizzzz, sen ma$allah cok güzel kilo veriyosunnn, gösterdigin cabanin karsiligini kolaylikla aliyorsun en azindan.. baksana ben cabaliyorum cabaliyorum yol katedemiyorumm
ama yinede pes etmicemmmmmm, azimle i$iyen beton delermi$
![]()
inşallah güzel, fit bir ölü olmak için yapmıyoruzdur bunları :111:
aferin bebişim, spora devam. saç diplerine kadar terliyorsan epey kalori yakıyorsundur.
yürüyüşe ilk başladığımda benim de öyle oluyordu.
kıyafet alamam ayın 10 una kadar. kredi kartım cortladı :)

beton delme ustası olalım hadeeeee